Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, January 4, 2012

Cuti Tahun Baru | Dari B'day Party Ke Rumah Member Blogger Pulak

As Salam

Balik dari B'day Party Anak Opismate (Qaiser Aqilis) dari Subang Jaya kami terus ke Pantai Dalam. Sweetmama dah janji nak jumpe member blogger. Sweetmama memang teringin sgt nak g umah member blogger ni sbb dia antara member blogger pertama yg sweetmama jumpa dan sudi datang melawat sweetmama masa sweetmama berpantang thn lepas. N3 sweetmama masa 1st time berjumpa blogger ni - si hijaucantik malawat kami | berjumpa dengan blogger Cha@si hijaucantik

So kali ni sweetmama nak balas kunjungan dia..hehee..Memang niat nak melawat baby dia Aie yg dh berusia 3 bulan pun. Kalau nak tau dh banyak kali sweetmama bersms ngan Cha nak melawat dia, mula dari cuti awal muharam lagi. Alhamdullillah akhirnya cuti thn baru tercapai jugak hasrat untuk smpai ke rumah Cha pulak.

Akhirnya dapat gak aunty pegang Aie yg BamBam ni..
Chumelnye..Usia baru 3 bulan tp mcm baby 6 bulan
mmg nmpk besar dr Ziqry
Hopefully muat la baju yg aunty hadiahkan untuk Aie..^_^..

Aie & Ziqry
dah mcm sama besar kan..
Aie 3 bulan, Ziqry 8 bulan

Hepp..Ziqry sibuk main mainan Aie..
Bagus betol Ziqry time ni, x wat hal pun..
pandai pulak dia bawa diri
Aie pun ok, x meragam jupe kawan baru


Tapi Jangan Zaquan,
Adeii naik malu mama n papa bila Zaquan berebutkan mainan Oni,
Zaquan mmg selalu nya Mainan orang mainan dia, mainan dia mainan dia.


Ape pun biasa la, anak2/budak2 pnyer hal,biasala tu kan, tp bak kata Cha, at lastnye Mak Bapak bergabung suara masuk campur..hehehe.
Cha dh up n3 DISINI
Sblm balik, harus bergmbar bersama
Zaquan xde dalam gmbar ni sbb merajuk baru lepas gaduh ngan Oni..hehee
Pandai Aie pandang kamera, Ziqry pandang pe tu..


Dikesempatan ni Sweetmama nak ucapkan Million Thanks to Cha sbb sudi terima kehadiran kami dan melayan kami dengan baiknya, melayan kerenah Zaquan yg jd kawan gaduh Oni skjp. Tp Zaquan merajuk skjp jerk, lepas tu dia geng balik ngan Oni. Lepas ni ada rezeki umur panjang kita jumpe lg..X sabar tgk Ziqry main ngan Aie pulak..





Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

12 comments:

  1. hahaha, huduh sungguh rupa i tu, tiba2 ada jerawat org dewasa naik. nampak benar tak larat nak pangku aie, mcm nak jatuh je gayanya.

    uiii suka tgk gmbr oni ngn zaquan tu. hebat dorang berdua. menghiburkan suasana. happening. thanks buat juga entry eh, rumah kita rumah bujang. hahaha.

    ReplyDelete
  2. @Lifesaver Hamzah: hehe..itu la mmg chubby aie ni, tgk la pipi ngan lengan dia tu..gerammm tgk..,Ziqry br lepas baik demam ni makin susut badan dia.

    @Cha: mane ada huduh, x perasan pun ada jerawat besar, itula kalau tgk umi dia kurus jerk abis dh isi anak amik, xpe la ni aie blom melasak lg ni, kalau dh melasak nnti cepat jerk susut bdn dia tu.

    eija pun suka tgk gmbr diorg, cepat jerk diorg ni mesra,masa nak balik ye2 zaquan nak baik blk dgn oni..hehe

    sama la dgn cha,terima kasih gak up n3. ala umah eija pun umah bujang gak byk lg brg x lgkp dlm umah eija tu..nnti kalau turun bangi, singgah umah eija pulak..:))

    ReplyDelete
  3. wah bestnya jumpa blogger...mrapatkn ukhwah gitu

    ReplyDelete
  4. aku dh lama jgk x geth2 dgn bloger2

    ReplyDelete
  5. hyeee, nak kulit cantik?
    saya ada vitamin yang comel&berkesan!!
    :)

    ReplyDelete
  6. blog ne dari sudut positifnya menambahkan kenalankan??

    ReplyDelete
  7. wah bestnya dapat jumpa blogger, biler plak turn kita nak berjumapan ek

    ReplyDelete
  8. uiii berketak2 tangan ha...gambo yg 2nd tu pun betis dia kemain lg

    ReplyDelete
  9. @noor: yup btol tu merapatkan ukhwah, mana nak jangka kan rakan alam maya seblm ni boleh jd kawan baik skrg ni..:)

    @Fazilzura: aku x ramai pun mmber blogger yg rapat, aku rasa setakat ni cha jerk la kot member blogger yg rapat, selebihnya mmber blogger aku mmg kwn2 opis aku. Tak pernah pun lagi joint gethering blogger2.

    Dgn ko pun aku baik, itu pun sbb kita pernah 1 school..hehee, Zura bila kita ada masa nak jumpe plak..utk thn 2012 ni..

    @Vitamin for Beauty: hehee..nnti ada masa sy terjah blog awk

    @Baby(Mama Amana&Arief): Setuju sgt..w/pun hanya rakan alam maya tp dh terasa mcm kawan rapat..sama2 memberi pendapat&sokongan.

    @Anje a.k.a Mama_Balqis: mmg best, boleh jerk kalau ada kelapangan or dtg bangi ni inform la kita sedia jerk nak jumpe..heheh, eija pun teringin gak nak jumpe ngan anje..:))

    @Lelord: hehee..itu la mmg puas la pegang n peluk aie ni..

    ReplyDelete
  10. bestkn jumpa kwn2 blogger... sy xpnh lg jumpe...hihii

    ReplyDelete
  11. @IntaNBerliaN: mmg best w/pun x dinafikan pd mulanya ada perasaan segan lebih2 lagi eija ni mmg jenis x byk ckp sgt, dlm blog okla..kalau jumpe tu ala2 pemalu sikit...:P

    lepas ni bole la kita plak berjumpe..:))

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails