Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, January 25, 2012

Rezeki CNY, Menang Ang Pow Cash Voucher RM18 Dari OneMobile.Com

As Salam,

Alhamdullillah, Rezeki CNY (mcm kita plak yg smbut CNY..huhu), pagi td diumumkan slh seorang pemenang lucky Ang Pow Draw anjuran FB OneMobile.Com . Baru jerk semalam joint Contest ni. Sweetmama dapat Ang Pow Cash Voucher RM18 dr OneMobile.Com. Terima Kasih One Mobile.Com.

Masalahnya valid hingga 6 Feb 2012, x pasti la sempat redeem ke x ni, sbbnya kalau x silap One Mobile.Com ni dkt Sunway Pyramid, jarang sgt g Sunway Pyramid ni, Tp mana tau tetiba papa kata boleh pegi..hehehe..kalau x boleh nak g pun nak wat camner kan, kalau sweetmama menang Ang Pow yang RM188 tu maybe Papa compom laju jerk bw mama g rasanye..hehhee..

Hadiah Ang Pow Cash Voucher RM18
Just print time nak redeem nnti
dh print pun, simpan kemas2 dlm wallet, kalau ada rezeki nak pegi, pegila, kalau x kira burn jerk la..


Contest still running lagi di FB OneMobile.Com
Last Due Date 29 Jan 2012
sesape yg berminat joint contest Fb sempat lg like& share
ikut jerk langkah2 yg dia dh bg ni..
Hadiah Grand Ang Pow RM188 


*Kemenangan Kedua Thn 2012
** Total Menang Contest FB (9)
 2011 (7)
2012 (2)

  

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

9 comments:

  1. Wah2..asyik menang je nie..best kan?hehe...nak jugakkk..(^_^)

    ReplyDelete
  2. @YaYaNSMuM: Alhamdullillah ada rezeki untuk menang, tp xde la selalu menang, baru yg kedua untuk thn 2012 ni..nak dibandingkan dgn geng comper yg lain..:))
    Nak jugak jom ler kita like & share :))

    ReplyDelete
  3. tahniah eija... ada rezki boleh pegi redeem nanti ye. tapi kalau dpt yg 188 confirm papa laju je pegi sana ye.

    ReplyDelete
  4. @Izan Ishak: terima kasih Izan, hehehe..btol tu kalau menang angpow RM188 tu laju je papa g sane, kalau papa xnk bw pun sanggup pujuk papa bawa eija pegi gak..ehhehe

    ReplyDelete
  5. tahniah.. wah rezeki... tu dapat angpau..

    ReplyDelete
  6. tahniah.. murah rezeki.. menang saje :-)

    ReplyDelete
  7. @Masya: thanks Yana, alhamdullillah, angpaw dlm bentuk voucher..

    @InTaNBerliaN: terima kasih, alhamdullillah, tp xde la menang aje, dlm byk2 joint insyaallah ada yg terselit kan, kalau ada rezeki x kemana kan, Ina pun selalu bertuah menang jugak..:))

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails