Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, January 24, 2012

Wow Hadiah 12 Uncang Coklat Van Vouten dari Cocoaphilia Malaysia.

As Salam,

OTW nak bercuti ke Genting Highland pada 19.1.2012, Sweetmama g Collect Hadiah yg Sweetmama menang lucky draw di Page Cocoaphilia Malaysia di UBN Tower KL. N3 Kemenangan DiSini.  

Alang2 dah sampai KL kan, so papa sudi la nak tolong singgah n collect. Kebetulan pula satu jalan nak ke Menara Genting, Papa nak tukar kad Genting dia sekali. Nasib baik g renew kad Genting, promosi genting skrg ni x pasti smpai bila beli tiket indoor, outdoor or all park dapat 10% Diskaun.

Sebelum nak collect hadiah mmg sweetmama dah call bgtau nak dtg, so mmg x lama pun menunggu, dtg terus amik hadiah jerk, masa naik amik hadiah , mama bw Ziqry sekali, Penganjur siap amik gmbr Ziqry ngan hadiah coklat yg dimenangi, katanya the youngers winners..hehehhe

Ini Hadiah yg dimenangi dr Cocoaphilia Malaysia. 12 Uncang yang mengandungi 3 jenis Coklat Van Houten. Wow, ingat dapat 1-2 jerk sekali dapat byk, mmg puas hati n suka sgt sbbnye mama mmg penggemar coklat pun.


semalam balik umah my mum dh bg 4 uncang kat sana, nnti boleh dibahagi2kan lagi kpd my family in-law & my opismate..^_^.. TQ Cocoaphilia Malaysia.. :))



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

7 comments:

  1. wow bertuahnya eika..sgt best..banyak lak tu

    ReplyDelete
  2. Wah!bestnye!congrats yer!nyum2, coklat mmg besh!(^_^)

    ReplyDelete
  3. Ho ho banyaknyaaa chocolate. ME pun gle chocolate :D heee *mata besar je tgk 12 uncang chocolate

    ReplyDelete
  4. wah.. bestnya dapat coklat..
    dah macam santa clause pulak bagi untang coklat..
    hehe..

    ReplyDelete
  5. banyaknya coklat.... naklah jugak... suka makan coklat jgk.. ;p

    ReplyDelete
  6. @e_da: Alhamdullillah, terima kasih ida, mmg byk..masa amik pun mcm x percaya jerk penganjur akan bg hadiah sbyk tu, dh selesai pun dibahagi2kan kepada family & kawan2.

    @YaYaNsMuM: thanks Yayansmum, yup mmg besh coklat Van Houten ni..

    @ADEEYA: hahaha..sama la kita ye, mmg byk pun & best sgt sbb dapat coklat yg sedap ni & bertambah srnok dpt kongsi bersama family & kawan2, kalau nak makan sorang compom x terabis + kena kencing manis pulak nnti byk sgt mkn cokelat..hehee

    @Cik Rose Cute: mmg best :D

    @Cute MuM: mmg best..:))
    hahaha, iye x ye gak kan dh mcm santa pulak, ada 3 uncang k.ct tinggalkan kat umah mak pagi td.

    @Masya: Alhamdullillah Rezeki menang cokelat.., best boleh wat mkn2, alamak dh abis pulak eija bahagi2kan pd family & kawan2 opis..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails