Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, January 16, 2012

Weekend@15 Jan 2012 - Minggu Shopping Sakan

As Salam,

Semalam pecah rekod btol, en suami bawa g soping sakan@Mid Valley. Terima kasih Papa menghabiskan masa bersama kami, bawa anak2 jalan2 & paling best dapat terapi minda - SHOPPING.

sumber pic: mr google

Semalam lepas breakfast terus g Mid Valley dr jam 12.00 tgh smpai ke malam. sbb tu kata pecah rekod. kol 9.30mlm br sampai rumah..soping mcm kami plak yg nak sambut CNY..ehhehe..

Tak sangka pun Papa nak bw kami g soping2, sbb nye minggu ni kami nak g holiday..insyaalllah lagi 3 hari lagi kami akan bercuti ke tempat faberet kami. Tempat untuk Had Fun..^_^..

nak update pic, tp leh pulak kabel USB tertinggal..huhu..esok2 ler br dpt udate hasil rembatan..^_~..

sumber pic: mr. google



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

11 comments:

  1. Bestnye shopping...theraphy tue..huhuhu...(^_^)

    ReplyDelete
  2. wah bestnya dapat shopping..saya pun suka shopping..ia satu terapi..hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh nak g cuti2? genting ke..
    emy naik 31 jan nnti insyaAllah heee

    ReplyDelete
  4. Bestnya holiday!!!!!!!!!
    Kami plak nak pegi membakar di tepi laut..
    Hik3!!!!

    ReplyDelete
  5. bestnye soping2 kak eija!!!!
    nak tgk beli apa, hehe... ;)

    p/s : kak eija, puzzle zaquan dh dpt tak?

    ReplyDelete
  6. lama tak pergi shopping sakan....

    ReplyDelete
  7. wah menyopping sakan uuuuu!...soping sampai pagi esk pun kita xpenah letih kan kan hihihihi

    ReplyDelete
  8. Wuwu..mmg best shooping dr tengah hari bwk je malam..

    ReplyDelete
  9. @YaYaNsMuM: yup mmg theraphy yg best..:)

    @@lfidah @lim: heheheh..itu la ada ke org yg x suka soping, mmg terapi yg baik untuk semua org kan..

    @amiey lee: hehehe..anda peneka yg tepat, insyaallah eija naik 19hb ni.., ala x sama tarikh pulak, kalau x leh jupe kat sane kan..

    @Salina@IbuAqil: wah membakar ditepi laut pun best..

    @Nad MamaZakwan: heheh, mmg nak update tp kebizian melanda..
    terima kasih nad, dh terima pun hadiahnya, n3 jerk yg lewat update..hehehe

    @Masya: lepas ni dh gaji boleh la soping sakan..bkn selalu, yg penting kita soping ikut kemampuan kan..

    @Lifesaver Hamzah: weee...mmg best...!

    @noor: yup mmg very the best, heheh mmg btol tu kalau ada duit srnok jerk belanja soping moping ni, tp kalau time xde duit, nganga jerk la nmpknye..huk3..

    @Kamalia: hahahaha..yg penting bkn selalu, sesekali tgh ada duit apa slhnye kan. itupun sbb Cik Abg dh offer nak bw g jln2 n soping tu yg bertmbah best..:)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails