Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, January 27, 2012

Holiday Genting 2012 | 1st Day -Aktiviti Malam Hari

As Salam,

Aktiviti malam hari diteruskan dengan tidoo...Oh tidak, rugi la dh sampai Genting kalau x main sampai puas kan. Adik jerk yang terlena skjp lepas makan dan mandi, tempat sejuk ni adik lena betol tido.


Zaquan tahan betol mata dia x tido2 dr pagi lagi
ini pun sibuk dh ajak mama & papa jom la kita main lagi
tapi papa kata tunggula bg adik tu tido lena skjp, xde la dia meragam nnti


Susahnya nak bergmbar bersama hero2 ni, Zaquan bila diajak berposing bersama, dia x mo pndang kamera, dia buat aksi dia sndiri, tp kadang2 nmpk ok gak kan, mcm aksi candid gitew..


 Zaquan nak main kereta langgar lagi katanya
so terus jerk la bawa dia kesana



Tak sangka pulak rupanya ramai yg main time malam hari rupanye
So kalau ramai org yg main, kena la keluar beratur semula kalau nak main lagi
kalau x ramai orang xpela dok dlm kereta tu x kuar2.

cepat2 lari beratur nak barisan hadapan..hehe

Sabar menanti, nak main byk kali pnyer pasal..


Adik teman Abg dr luar cermin jerk la


 Tak larat dh mama berdiri menunggu , kerusi ada satu baris jerk, org ramai yg lepak menunggu, terpaksa la mama lepak kat tangga ni dgn adik sementara tunggu Abg Zaquan yg ulang2 kali main.

 Papa dok gelak kan mama, sibuk nak cr line Wifi..
Hahhaha, Hp dh Canggih tp Mama x tukar line lg, still guna prepaid..

Agenda seterusnya, byk tak benda alah ni, dh kata giler games..
pusat games kat atas tutup, main kat pusat games dlm first world jerk la


Cer teka,, cer teka berapa point dapat kumpul sbnrnya..
ini baru 1 hari pnyer hasil main games


Dah puas 2 beranak ni main games
Rasa mcm nak minum air panas pulak..sejuk2 ni kan..
Akhirnya papa nak belanja minum Coffee Starbucks

 One Hot Coffee for me n One Hot Chocolate for Papa n Zaquan

 Sibuknye Zaquan

Lega, dapat minum air panas..


Lepas minum time ni dh kol 1 pagi, kami terus balik bilik, esok ada agenda yg lagi best..nek kena bgn awal, nak main ALL PARK..^_^..



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. wah...seronok betul kan..tgk tu kupon point punyalah byk..

    ReplyDelete
  2. @AyuArjuna Bigoshh: itu tandanya byk main /berhabis..huhu

    @fieda: zaquan &papa dia la yg plg srnok sbb eija x pndai sgt main games diaorg berdua yg beriye2 main,eija&ziqry tukang tgk..hehe

    @papa mifz: terima kasih :-)

    ReplyDelete
  3. zaquan memang pulun habis ye main game kat sana..;)

    ReplyDelete
  4. @Ummi Dania Yasmine: oh iye ke, eija selalu pegi time ada promosi, murah sikit harga bilik..heheh :)

    @Masya: hehehe, hasil papa & Zaquan main games..nmpk sgt kan diorang giles games .

    @Kamilia: hahaa, yup..lebih2 lagi papa dia pun sama naik dgn anak..

    ReplyDelete
  5. tgk gmbr pun dh rasa keseronokkannya. huaaaaa bila i nak pergi jenjalan mcm ni. comel je zaquan pakai baju berhoody mcm tu. alah, dah terpikat dgn zaquan ni.

    ReplyDelete
  6. @Cha: Hehheeh, boleh la wat calon menantu kan..
    yup mmg seronok sgt cha lebih2 lagi mmg kami ni jenis suka games2 ni, tp bg mereka yg x suka tu msti rasa g Genting x best..Kami suka g Genting..
    Insyaallah kalau ade rezeki x kemana, lepas ni giliran cha pulak cuti2 Genting..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails