Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, January 26, 2012

Holiday Genting 2012 | 1st Day - Kita Lepak Tgk Flying Coaster Dulu

As Salam

Sambungan story percutian pertama kami untuk thn 2012 iaitu Holiday Genting 2012. Lepas dapat bilik & posing2 anak beranak dlm bilik, kami terus ke Agenda Utama. Agenda Utamanya x lain x bukan nak terjah mainan ler..tp sblm ke tempat mainan, Papa ajak kami lepak2 kat luar dulu, tgk orang main Flying Coaster..tengok jerk ye..Nak Main x berani, Mama x berani, Papa pun sama x berani nak cuba main..hahahaa..


Dekat sini mmg byk kerusi untuk org ramai lepak2 tgk,  
So kami pun x lepaskan peluang duduk smbil tgk orang yg main menjerit2..huhu
 Papa & Zaquan beriye2 tgk, Zaquan la x berkelip2 mata tgk..
Adik pula melilau jerk mata tgk ape shj yg rasa dia nk tgk, iye la adik x paham lagi

ini la yg dua beranak ni tgk smpai mendongak2 kepala tengok

Sambil tgk tu harusla berpose2 sekali, almaklumlah mama dia ni giler bergmbar..

pic kami berempat guna tab papa
 papa&mama dh elok pandang , tp dua2 hero sorang toleh kanan sorang toleh kiri pulak, Zaquan still leka tgk flying coaster tu sbnrnya

Try amik gmbar guna Notes Mama pulak
Mama & Papa
Nak juga amik gmbar berdua..hehehe

Sebelum Masuk kedalam semula
Mama  Posing berdua ngan Adik, Ajak Zaquan Pose sekali dia x nak
 Adeii, Adik malas berdiri, dia nak lepas bebas merangkak..Sabar jerk la..

Ok la Mama dukong Adik ye

Zaquan dh x sabar nak main games dah ni....nnti story lg ye..^_^..



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. wEEEEEEEEEEEEEE!!! Bestnya sis.. Gayat!!! ;D

    ReplyDelete
  2. bukan main leka zaquan tgk flying coster..kami dah naik banyak kali.. syok.. yang tak syok span letak kat kepala tue kepam..huh.

    ReplyDelete
  3. Salam Sweetmama,

    Amboi bestnya depa.... awai tahun lagi dah pi makan angin...

    Teringin jugak la Kak Ros nak pi kat sana,tapi Kak Ros gayat ngan tempat yang tinggi2 ni....

    ReplyDelete
  4. Sekrg Genting dah mahal...hihihi seronok tengok budak2...

    ReplyDelete
  5. wahh teruja bdk² tgk sampaikan x pandang kamera nak amik gambar...

    ReplyDelete
  6. kalau izan pun mmg tak naik dah... tengok jelah org dok jerit2 tu... masing2 gayat... hehe...

    ReplyDelete
  7. Bestnye g genting....best gak selalu menang contest....

    ReplyDelete
  8. eee.. akka dah tak boleh dah dok main benda2 ni..mau tercabut nyawa nanti..heee..

    ReplyDelete
  9. @Salina@IbuAqil:weee..mmg best n enjoy g genting..:))

    @Cute MuM: hehe..mmg leka sgt dia tgk.., oh iye ke berani la uyun, kami 2 benda jerk yg mmg x berani nak naik flying coaster ni dgn solero..yg lain sume kami naik..

    @Ros: Slm k.Ros,
    kami g holiday awal thn ni pun mmg untuk happykan anak2 especialy yg abgnya tu dh pandai bermain sndiri..
    Mula2 dulu gayat jugak, skrg ni dh biasa, mmg tempat feberet kami 1 family

    @Cik Rose Cute: Haah kalau ikut sepanjang 3 thn eija g Genting berturut2 ni harga tiket dia mmg naik setiap thn tp dia selalu buat promosi. selalunya kami pegi time dia wat promosi mcm bilik first world kalau ikut harga standartnya skrg RM150, tp bila ada promosi CNY ni dpt RM68, thn 2011 RM48, thn 2010 eija g time anniversry genting 45thn dpt harga bilik RM45..heheh..:)
    yup yg over srnok budak2, mak bdk tumpang srnok bila tgk anak2 srnok..:))

    @amiey lee:hehe..enjoy & had Fun di Genting nnti ye..^_^..

    @Masya: btol tu sampai x mo pndang kamera..leka tgk mainan

    @Izan Ishak: itula mainan lain kami main, tp flying coaster ngan solera kami x pernah naik n takut nk try main bila tgk org lain yg main pun bkn main menjerit lagi diorg..

    @Henriatta Jose: mmg seronok & Alhamdullillah..terima kasih..

    @Azian ELias: hehee , btol tu kak, kalau x berani better jgn naik, nnti mmbahayakan nyawa pulak ...

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails