Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, January 16, 2012

Hadiah Puzzle Dari Mama ZN & Hadiah T-Shirt Sulam Nama Zaquan

As Salam,

Hari ni nak update tentang hadiah kemenangan contest di Blog. Kebetulan Hadiah ni sampai pada hari yg sama (minggu lepas smpai , minggu ni baru nak update :P)

1) Hadiah Puzzle - Menang Teka- Teki dr Blog MamaZN
N3 Kemenangan - KLIK SINI
Akceli Nad dh Pos Laju awal dh hadiah ni di alamat rumah mama, tp boleh pulak pos laju return balik, selalunya kalau xde org kat rumah pun, msti dpt surat suruh collect. Selama ni pun mmg sume hadiah pos laju kami collect sndiri kat kaunter pos. Maaf ye Nad susahkan Nad wat pos laju sekali lagi.

Terima Kasih Nad, Zaquan suka sgt Hadiah Puzzle ni

Hadiah untuk Zaquan, dan Zaquan dah sedia untuk Posing bersama Hadiah


2) Hadiah T-Shirt Sulam Nama Zaquan - Pemenang Pertama Contest Aksi Si Cilik Berbasikal
N3 Kemenangan - KLIK SINI
Hadiah kemenangan ni agak  lewat diterima oleh kami, 
Tapi xpe yang penting hadiahnya ada. 
Alhamdullillah x pernah lg terkena hadiah kemenangan tdk diterima.


Terima Kasih Ieda
Zaquan suka dan yang pasti muat lagi untuk Zaquan, Zaquan ni kurus jerk bdknye..


Zaquan memang suka tau, memek muka dia mcm x suka sbb Mama paksa dia try baju time dia tgh khusyuk main mainan baru yg dia dapat

yang kelakarnye dia main puzzlee, sambil notes kat sebelah tu pun dia on main games 'talking tom'
dia bebel2, pastu nnti kan kucing tu ajuk balik ckp dia, tau2 dia siap rekod lg, sabar jerk la..

Adik pun nak join main
Skrg ni Adik dh pandai sgt bermain
ape yg abg dia main msti adik pun nak main sama
Terima Kasih kepada kedua2 penganjur, Hadiah kalian mmbuatkan anak2 sweetmama happy..^_^..




Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

14 comments:

  1. yang tak tahan tu tgk ziqry main sekali...amboi..pandai dah..cpt belajar tu..ikut zaquan..hehe

    ReplyDelete
  2. sweet n simple hadiah ni, tahniah eija

    ReplyDelete
  3. tahniah...untung...rezeki anak2...

    ReplyDelete
  4. rezeki..alhamdulillah kan eija..

    ReplyDelete
  5. Bestnye eija selalu menang ye..tahniah:)

    ReplyDelete
  6. REZEKI ANAK2 NI.. BEST KAN.. :-) SEROMOK ZAQUAN MAIN.. :-)

    ReplyDelete
  7. hadiah menarik..berbaloi... tahniah zaquan..

    ReplyDelete
  8. hahaaa, mcm nya ziqry lbh bsr drpd zaquan. comel lak tu bagaikan sdg mengajar si abg. tahniah eija. smg tuah eija melekat kat hijaucantik pula.

    ReplyDelete
  9. dulu ila rajin join contest blog sekarang dah takde.. bilala nak rajin smeula neeeeeeeeee

    ReplyDelete
  10. wah.. pandai adik ziqry main dengan abg... comel..

    ReplyDelete
  11. @Lifesaver Hamzah: heheh, mmg dh pandai sgt dia bermain la ni capa, apa yg abgnye main dia pun sama nak main..

    @AyuArjuna Bigoshh:terima kasih :))

    @eT: terima kasih :0), Alhamdullillah.

    @fieda: yup alhamdullillah..moga terus dilimpahkan rezeki..:))

    @Kamilia: terima kasih lia, x selalu sgt pun lia kalau nak dibandingkan dgn geng compers yg lain.., apepun tetap syukur dgn rezeki yg diterima w/pun kecik tetap rasa ianya sgt berharga.

    @Dalila Hamid: terima kasih :0)

    @Nad@MamaZakwan:terima kasih Nad, Zaquan Suka & bkn main teruja lg.

    @InTaNBeRliaN: Alhamdullillah, heheh..mmg srnok pun dia lebih2 lagi hadiah yg baru dapat.

    @e_da: thanks e_da, hadiah yg membuatkan anak2 happy, kita pun akan happy bila tgk anak2 happy.

    @Cha: hehehe, itula Ziqry ni sbnrnya bambam gak orgnye, cuma x sebambam aie la kan..mmg mcm dh besar sgt kan, kejap jerk eija rasa ziqry dh 8 bulan. hahaha itula adik nye pulak skrg ni kalau main mainan depan mata bkn main lg..
    terima kasih cha, ala segan la cha, mana ada tuah sgt nak dibndingkan geng compers yg lain, papepun insyaallah moga ada tuah diblog hijaucantik pulak..AMIN

    @Baby(Mama Arief&Amana): hehehe..ikutkan eija pun dh kurang sgt joint contest blog, ikut mood, time mood M melanda mmg x joint ler gamaknye..

    @Cute MuM: terima kasih aunty uyun,heheh mmg nmpk skrg ni adik suka main ngan abg dia.

    ReplyDelete
  12. bestnya dapat hadiah ye zaquan. adik ziqry pun dah pandai sama2 ngan abang dia...

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails