Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, May 25, 2011

Rezeki Baby..Zaquan Menang Tempat Pertama Contest Aksi Si Cilik Berbasikal

As Salam,

Hari ni genap my baby berusia 2 minggu dan sweetmama pun masih lagi dlm tempoh berpantang
tp sempat lagi curi2 masa utk update blog..hehehe..
sib baik baby pun bkn jenis meragam.
ini la yang dikatakan rezeki baby..,abg tumpang tuah adik...
Alhamdullillah Zaquan menang tempat pertama Contest Aksi Si Cilik Berbasikal anjuran bersama SyamilaMohd[dot]com & KakYong[dot]com.

Kalau ikutkan tarikh diumumkan pemenang pada 17 Mei 2011
pada tarikh berkenaan my new baby kena tahan dkt Wad NICU,
dan time tu sweetmama tgh bersedih sgt ..dan alhamdullillah now my baby dh semakin sembuh dr jaundis

esoknya papa zaquan bgtau yg cute mum ada maklumkan ttg kemenangan zaquan
thanks kpd cute mum yg maklumkan kpd penganjur dan papa zaquan.


Terima kasih kepada pihak penganjur kerana telah memilih Zaquan sbg pemenang tempat pertama..
suka sgt..hadiahnya pun best 
Tempat Pertama : 1 helai t-shirt bersulam nama anak ( tajaan Zamieda) , 1 voucher bernilai RM15 tajaan Ummi2shoppe dan voucher bernilai RM10 tajaan beautiliciouswardrobe


 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..
 

6 comments:

  1. tahniah zaquan..
    rezeki dapat adiklah tue..
    hihi..

    ReplyDelete
  2. tahniah eja...hee selamat berpantang tau...cium syg tuk baby

    ReplyDelete
  3. somel, senyumanmu menggoda jiwaku.
    masa kita dalam pantang pun update blog, gigih cari coverage 3G, hahaha. tapiii oni tak bagi canla.

    ReplyDelete
  4. @Cute MuM :thanks cute mum..itula alhamdullillah...rezeki baby..

    @Fazilzura: hhehe..kalau dh menang tu..mmg besh jerk..

    @amiey lee:thanks amiey..mmg hari2 cium baby pun..

    @Cha: senyuman zaquan tu mmg buat mama dia pun tergoda..nak marah kalau dia senyum terus x jadik..
    wah cikoni x bg can ye..nnti kalau dh ada adik baru camner plak cikoni nnti..
    eija ni dpt update sbb zaquan xde,baby pulak jenis x meragam, kalau ada zaquan compom berebut laptop dgn dia..huhu

    @Adeeya: thanks Adeeya :)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails