Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, May 5, 2011

Hadiah Contest Awesome Birthday - Sweet Moment Contest 'Best Entry'.

As Salam,

pertamanya terima kasih kepada penganjur - Nurul_Anwar 
yang memang pantas betol menghantar hadiah kepada pemenang2
Akceli hadiah ni sweetmama dah terima pada 19 April 2011. 
tapi hari ni baru ada masa nak update hadiah yg diterima..
iye la kebetulan masa hadiah ni smpai sweetmama pun bz ngan 2 minggu audit + mood malas nak update n3 bila asik mghitung hari nak bersalin jerk..tp hingga ke hari ini..sweetmama masih lagi g keje mcm biasa..next week ada audit lagi..huhu..(oppsss..sorry lari topik pulak)


kita zoom terus pada hadiah yg sweetmama terima sempena dengan menang tempat ketiga contest awesome Birthday - Sweet Moment Contest 'Best Entry'


Balutannya pun cantik..
agaknya apa ada dalam kotak ni ye..
^
^
^
^
^
^
Ada Thank You Card
Sweet jerk..
Welcome dear..:))



yang pasti hadiahnya best
2 helai t-shirt
t-shirt Polo dan Thomas Friends
Zaquan suka sgt ..bertambah koleksi t-shirt Zaquan
million thanks sekali lagi to  Nurul_Anwar 


♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^.
.

6 comments:

  1. mesti zaquan suka dapat baju. kali nie tak tanya mana seluar ker? hhihih..

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH...
    HADIAH MMG BEST LA..


    LYA DPT UTK LUCKY DRAW

    ReplyDelete
  3. @Cute MuM: hehe..mmg dia suka sgt..mcm biasa dia yg bukak..excited sgt bila tgk baju thomas friend tu..siap cakap baju train..
    ohh..kali ni dia x tanya pulak mana seluarnya..sbb teruja tgk gmbr train tu..

    @LYAfrina: welcome dear..
    tahniah juga utk lya ye..

    @Mama Tun Nur Safiya: yup ..best sgt..lagi pulak dapat hadiah yg mmg berguna..hehe..

    ReplyDelete
  4. wah bestnya hadiah, rugi kita tak menang hu...hu...

    ReplyDelete
  5. @aNJe a.k.a Mama_Balqis: hehe.mmg best..rasanya anje lagi byk menang mcm2 hadiah best kan..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails