Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, May 31, 2011

Sakan Betol ZaQuaN Jalan2 Singapore

As Salam,

Semalam hari Isnin (30 Mei 2011) pukul 8 mlm my mil call bgtau Zaquan nak cakap. My Mil call Papa Zaquan..kebetulan semalam Papa Zaquan bermalam disini bersama Sweetmama & Ziqry. So dapatla kami berdua bercakap dgn Zaquan.

Amboi Sakannye dia berjalan..bila kami cakap seronok ke berjalan..beriye2 dia ckp seronok..iye la dapat naik kuda katanye.., agaknye atok dia belanja la tu Zaquan main permainan kat sane.x pasti pulak mane destinasi diorg kat Singapore tu...dgr atok n nenek dia cakap kat belakang...abg seronok naik kuda, amik gambar..

Wah siap bergmbar2..dgr suara nenek dia yg lagi excited..heheh, ni yg x sabar nak tgk gmbr Zaquan jalan2 kat sane...

Zaquan citer dia mandi laut.., tp dgr atok nyampuk..bkn laut la..kolam.., ni msti kes mandi swimming pool kat rumah rehat masa diorg g kenduri kawin kat Johor tu..biasa la Zaquan bab mandi manda mmg dia x leh lupe pnyer..

Yang pasti Zaquan igt kan adik dia...masa dia berbual ngan mama sempat lagi dia tanye..baby mane.., mama bgtau baby ada dkt sini dgn mama dan papa...tp baby x pandai cakap lagi..dia x bole nak cakap dgn abg.., bila dia dapat berbual ngan papa lama2 mula la dia rindu...lastnye dia cakap..nak balik umah papa..nak balik umah papa...terpaksa la papa tenangkan dia dan cakap ok nnti balik umah papa tp skrg ikut atok n nenek jalan2 dulu..dan cepat2 letak tel..nnti lagi lama..merengek pulak dia..susah pulak atok n nenek dia nak pujuk dia.

Mood: Rindu dkt Zaquan...
Malam ni Zaquan sampai rasanye


 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..
 

9 comments:

  1. sangat2 memahami keadaan eija ketika ini'

    eija... nanti bila papa zakuan dah tag pic.. cyer ye

    PS; eija mmg kena mulakan balik beli novel2...harap2 masih sempat sambung hobi lama ya

    ReplyDelete
  2. hehehheee xpe walaupun g jalan tetapigt adik

    ReplyDelete
  3. @Citarasa RInduan : thanks ayu..
    hehehe....itu la time bercuti 3 bulan ni mmg ada masa sgt utk start balik hobi lama...tp itula nak kena tunggu abis 44 hari baru bleh jln2 cari novel...,penangan Nora Elana.

    @Lelord: hhehee..sib baik igt..selalunye dia kalau dh srnok berjln..x igt dh kami kat sini.

    ReplyDelete
  4. eja - paham sgt keadaan eja..dulu masa amiey pantang waktu ashraf gitula...masa masuk sepital nak bersalin first time pisah ngan sarah..sedeh tak yah cakpla..smpai sarah merajuk...adala sehari dua dia merajuk ngan amiey..huhuhu

    ReplyDelete
  5. comelnya. macam dah besar sangat je zaQuan tu. agaknya dia rasa lain, tak jalan dgn mama papa dia. tu yg dia teringat tu.

    ReplyDelete
  6. mau x sonok nye , sure dia rs cm donia nye dia yg punye kan ..

    tp tang ibu, huhuhuhu rindu nye x terkata

    ReplyDelete
  7. teringat kecik2 dulu huda selalu kena kidnap dgn arwah nenek huda sbb dia rajin bawak huda jalan2 mana2 ..tp dulu xde tepon umah so xleh nk cl mak ayah huda :)

    ReplyDelete
  8. zaquan jalan2 tinggal mama ngan baby yer...hehe

    ReplyDelete
  9. @amiey lee: itu la..mmg terasa kan..
    eija emo sikit..maybe sbb selalunye xdela berpisah lama..tp kali ni sorang ngan papa, sorang ngan mama...

    @Cha: hehe..itula..kitaorg pun selalu ckp dgn dia.abg ni ckp mcm org besar la...sbnrnye dia mmg dh biasa berjln tanpa mama ngan papa dia...mmg atok n nenek dia rajin bw dia berjln...cuma kami jerk yg selalu camni la bila dia xde depan mata mula la rindu..kalau ada asik gaduh jerk..huhu..

    @Fazilzura: heheh..btol tu dia kalau part dpt berjalan..mmg srnok..cian kat mama dia yg tgh berpantang ni..

    @Huda: ye x ye gak kan..untungnye skrg ni dh maju..senang nak berhubung..., zaquan mmg selalu atok n nenek dia bw berjalan..

    @eT: itula ..dia sakan berjalan..tinggalkan mama ngan adik ziqry..

    @Fazilzura:

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails