Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Saturday, May 7, 2011

BLACKOUT!

As Salam,

Bukannya kejadian malam ni ye..
tapi kejadian blackout ini telah melanda di area Seksyen 4 Tambahan, BBB 
pada hari Rabu (4.5.2011) lebih kurang jam 7.30 malam.
sedang elok kami on the way nak balik rumah..masa tu baru jerk melintasi kawasan perumahan seksyen 4 tambahan..tetiba lampu jalan terpadam..
igtkan lampu jalan jerk terpadam..sekali tgk sume rumah pun gulap gulita. ..
kiranya ni 1st time la blackout sepanjang kami dok sini..
alang2 dh smpai kawasan perumahan ..redah jerk la masuk rumah dulu..
disebabkan 1st time..stok lilin xde dalam simpanan..,
yang penting balik umah angkat kain dulu..

adeii..mmg rasa x sanggup la nak dok rumah time blackout kan..
akhirnya kol 8 malam..Papa Zaquan ajak lepak keluar..
igtkan nak lepak kat kedai Mamak Impian Maju jerk..tapi sekali kedai mamak tu pun guna lilin jerk..xde spare generator pun rupanye..
papa pun terus melencong ke depan dan selepas melepasi bulatan nak ke kompleks PKNS tu..kiri kanan building kat situ pun gulap gulita..tp Mc'd & Kompleks PKNS terang pulak..

at lastnya kami lepak Mc'd la..heheh
Lagipun teringat..ok gak lepak Mc'd...nak kumpul Can Glass Coca Cola ni
Our menu..Zaquan mcm biasa..Set Happy Meal Chicken..rupenya dia pun dpt free gift Cawan pic Spongebox n The Geng
Mama n Papa Set Large Mc Value Meal Big Mac Kongsi dua orang..dapat free Can Glass Coca Cola tu..kaler purple..
sweetmama xde pengumpul tegar.tp cukupla dapat satu pun jdk la..
 x sangka pulak zaquan cukup suka ngan cawan spongebox ni..
esoknya sibuk dia usung cawan tu bw g umah nenek dia..

nasib baik x lama blackout nya..sbb kami smpai rumah kol 9.30mlm..eletrik dh ada..


 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..
 

5 comments:

  1. eh ada cawan ek, awat kita tak tau pun...hu..hu..

    ReplyDelete
  2. eh ada cawan ek, awat kita tak tau pun...hu..hu..

    ReplyDelete
  3. belum beli lagi mcd dapat cawan nie..
    yang design dulu semua ada..
    kali nie macam tak sempat jer nak kumpul semua..

    ReplyDelete
  4. bestnya makan McD,

    Jom singgah ke blogshop saya!
    harga murah dan ada promosi untuk bulan mei sempena hari ibu ni..

    http://eizmierahslilcloset.blogspot.com/

    selamat hari ibu ye..

    ReplyDelete
  5. Anje a.k.a Mama_Balqis: haah ada cawan..x silap dh start 28 April 2011 ari tu..sesape yg suka kumpul cawan mc'd coca cola ni harus la terjah mc'd skrg..hehehe

    @Cute MuM: sempat lagi rasanye kalau uyun nak kumpul..lgpun baru start 2 minggu lepas..kami ni x pernah lengkap pun kumpul..dapat 1 pun jadi la..hehhe

    @chugie: mmg best..thanks singgah blog sweetmama..
    ok..nnti sweetmama singgah tgk promosi tu ye..
    anyway ..selamat hari ibu jugak..:)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails