Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, May 8, 2011

SeLaMaT HaRi IBU !

 As Salam,

8 Mei 2011 - Selamat Hari Ibu

Ibu..ibu..ibu ..engkaulah ratu hati ku..
bila ku berduka..engkau hiburkan selalu
Ibu..ibu..ibu engkaulah ratu hati ku...
zaquan suka nyanyi lagu ni..walaupun rangkap pertama jerk yang dia hafal
nmpknye hampir 3 tahun sweetmama bergelar ibu kepada seorang hero..dan bakal menimang seorang lagi cahaya mata
bertuah sbrnya dapat memiliki sebuah keluarga yang dilengkapi dgn kehadiran anak-anak
walaupun hakikatnya penat menjadi seorang ibu
pengorbanan ibu melahirkan, mendidik dan menjaga anak
bila jadi ibu..semua yang dilakukan terarah kepada anak sahaja
semua ibu inginkan yang terbaik buat anak -anak
moga suatu hari nnti anak2 hargai ape yang telah mama dia wat utk mereka.

Dikesempatan ini..sweetmama ingin tujukan
Ucapan khas buat insan yang bergelar ibu dihatiku 
iaitu Pn. Jamaliah Zakaria yang ku panggil Ummi.
Walaupun tiada smbutan khusus pun yang sweetmama lakukan utk ummi..
hanya sekadar ucapan..tapi ketahuilah tanpa ummi siapala kami adik beradik..
sebagai anak sulung..mmg sweetmama nampak pengorbanan yang dilakukan ummi kepada kami semua...alhamdullillah paling penting..
kami semua adik beradik bejaya jadi insan yang berjaya.
Paling sweetmama terasa..masa berpantang buat kali pertama..
semasa melahirkan Zaquan dulu..ummi la yang jaga..siapkan air mandi pun ummi..
time tu terasa kalau lah ummi xde..mcm manela nak hadapi..
kali ni sekali lagi sweetmama sedang menunggu kelahiran baby kedua..
sape lagi yang diharapkan dpt menjaga diri ini..
kalau x minta tolong ummi yang jagakan..
moga ummi sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, dipanjangkan usia dan bahagia di samping kami semua.

Tidak lupa juga ucapan ini ditujukan khas buat ibu mertua Norlaily Ismail 
yang kupanggil emak..
terima kasih kerana sudi menjaga zaquan..sedar x sedar dh nak masuk 3 tahun dh..
mak jaga zaquan..kerenahnya xpayah cakap la..mcm2 peel..
mmg kalau ikutkan selalu buat mak naik darah tinggi..tp iye la dah cucu kan..hehhe

 buat semua yang mempunyai ibu..hargaila ibu kita selagi ada..dan kepada suami2 juga hargailah isteri anda kerana isteri anda adalah ibu kepada anak2 anda. 

Selamat hari ibu juga buat semua yang bergelar ibu..

p/s: agaknye2 my baby ni nak kuar bila ye syg..adakah sempena hari ibu/13 Mei/Hari Guru/Induce 19 Mei 2011.
*N3 Auto Publish*


♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..

8 comments:

  1. @LYAfrina: thanks..happy mothers day to lya jugak..:)

    ReplyDelete
  2. eija:sory..dah lm xdtg sini..selamat hari ibu eija..

    ReplyDelete
  3. EIJA--
    alahai... moga2 baby kluar time hari guru..

    jaga diri yer eija..
    jaga ksihatan

    dan selamat hari ibu utk kamu

    ReplyDelete
  4. Salam kunjungan.. selamat hari ibu.. singgah la ke blog saya ;)

    ReplyDelete
  5. selamat hari ibu kepada semua insan yang bergelar ibu =)

    ReplyDelete
  6. @kamalia: hehe..xpe la..eija pun kadang2 terlepas n3 kamilia..
    anyway happy mothers day to u to..:)

    @Citarasa Rinduan: Thanks Ayu..selamat hari ibu utk ayu jugak..:)
    nmpknye my baby x keluar juga sempena hari ibu..jdknya x kisahla bila baby nak kuar pun..yg penting lagi cepat lagi bagus n moga segalanya selamat n berjalan dgn lancar..

    @Zuwairi Aiman: thanks singgah sini ..ok sweetmama dh pun berbalas kunjungan..

    @Mohamadazhan HjDesa: Thanks diatas ucapan..pasti semua ibu sgt hargainya..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails