Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, January 27, 2012

Holiday Genting 2012 | 1st Day - Lunch Kami

As Salam,

Menu Lunch kami, KFC, KFC, KFC...Asik KFC n Fast Food Jerk, tp itu jerk yg paling senang, ni kira lunch & dinner terus sbb masa makan ni pun dh pukul 5 ptg, sebab tu mama terus amik set yang ada Nasi terus.

Menu Mama & Papa

Menu Zaquan, Set Nugget

Hahhaha..kelakar x muka Zaquan time ni,
Muka Zaquan mcm tu sbb dia ckp knape keras jerk Nugget ni, 
Akceli xde la keras pun, cuma dia biasa makan Nugget Mc'D yang lembut, x pernah makan Nugget KFC maybe sbb tu dia rasa Nugget KFC keras..

Abg Zaquan datang Bawa Belon

So Abg boleh Makan Dengan Tenang
Adik leka main belon


Haahhaa..Tapi adik tetap nak manja2 ngan abg
saje kacau abg makan,
dalam hati dia bila la agaknya adik nak dapat mkn nugget mcm abg agaknya..



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

12 comments:

  1. heheh..
    comel tengok diorang berdua..
    dania nanti kalo ada adik camner lah agaknya..

    ReplyDelete
  2. hee yelakan kt sana mahal.. heee sonok tgk gmbar2 eija..cepat2 update nnti kta leh jadikan panduan kekekkekekke

    ReplyDelete
  3. Eija,sedapnye kfc tu..terliur..:p

    ReplyDelete
  4. Sedapnyaaa ayaam... Lama dah tak makan KFC. Hehehe comel betul Zakwan buat ekspresi muka macam tu hehehe :D

    ReplyDelete
  5. hehe... bagusnya abg zaquan bagi adik belon... pandai nak suruh adik dok diam2 ye...

    kelakar betul muka dia bila kat anaget tu keras... haha

    ReplyDelete
  6. @Cute MuM: hehe..itu la comel kan, bila time baik comel jerk tgk, tp time diorang gaduh especially bila zaquan suka nyakat adik dia pening kepala dibuatnya.
    Insyaallah msti Dania sayang adik dia nnti, cuma x boleh elak perasaan jeles dia nnti selama ni dia sorang tiba2 ada adik yg akan jd perhatian sume org disekeliling dia selama ni, so pelagi cepat2 dania dh boleh sgt beradik.

    @amiey lee: hehee..amiey dh x sabar nak g holiday genting..hehe, itula kat Genting ni makanan mahal 2-3 kali ganda kan, ala eija x sempat nak siapkan sume n3 la amiey..

    @Kamilia: hahaha..msti dh lama x makan KFC smpai tgk KFC pun terliur..

    @ADEEYA: hahaha, itu la mmg muka x puas hati siap berkerut lg dahi..

    @Izan Ishak: time ni dia tgh baik sbb tu nak bg adik main sama, kalau time mood x ok tu adik dia nak main sndiri pun dia marah..
    kelakar kan mmg muka x puas hati nugget tu keras, tergelak kami tgk ekspresi muka dia camtu..

    ReplyDelete
  7. kat genting tuh makanan dia mahal jgk kan..owh nugget kfc mmg keras skit dr mc d punya..sian zaquan..kenyang tak mkn?

    ReplyDelete
  8. @sue zainun: yup mknan kat genting mmg mahal, dulu boleh gak beli kat mamak restoran pekerja dia skrg dh x bole masuk

    @fieda: terima kasih :-D

    ReplyDelete
  9. kamain 2 2 hero bertopi..ala2 hip hop lak tuh..:)

    ReplyDelete
  10. cian zaquan buat muka pelik jer dapa makan nuget keras...

    ReplyDelete
  11. @Papa Mifz: Yo.Yo..Wassup..Wassup..eija suka tgk diorang pakai cap & nasib baik gak diorang jenis suka jgk pakai cap..:))

    @Masya: ahahaha..itu la yana, dh pandai komplen..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails