Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, January 30, 2012

Gaya Tido Abang & Adik

As Salam

Semalam lepak umah Atok Zaquan & Ziqry sambut besday atok & layan AJL 26 sampai abis. Sampai umah dah kol 12.15 tengah malam, So hero2 sweetmama dah tertido dari dalam kereta lagi, balik rumah angkat diorang terus letak tempat tido depan tv dengan tak tukar pun pakaian tido diorang malas nak ganggu tido mereka, lagpun diorang mmg dh mandi petang sebelum pergi umah Atok.

Hahaha..gaya tido Abang & Adik buat kami berdua tergelak sesama sendiri. Time ni diorang dah tido, Papa layan tgk tv kat sebelah hero2 ni, Mama pulak dh lepak atas katil tunggu masa nak tido jerk, Papa tgh syok2 layan Tv sempat cuit mama suruh tgk aksi2 hero2 ni tido, Mama pun ape lagi, terus snap pic diorang ni, selang 15 minit berubah tempat tido adik, bukan main lasak lagi si adik ni ha Tido, Abg nye pulak dari pagi td x tido , so mmg x sedarkan diri bila adik dia sampai tido atas badan dia pun dia x sedar2 langsung

Gaya 1: baru jerk letak ni, x sampai 5 minit , tau2 kaki adik dh atas kaki abg

Gaya 2: Mak Aihhh, Adik lasaknye terus landing atas badan abg..Sib baik Abg lena & rela adik tido atas abg


Gaya 3: Masa bila pulak Abg dh tertolak Adik..


Gaya 4: Abang memang Sayang Adik, Tido peluk Adik..,
Mama baru jerk nak lelap, akhirnya adik tersedar minta nenen...huhu..

Walau Nakal mcmmane pun anak kita tetap menceriakan hati kita sbg Ibu Bapa kan, Zaquan & Ziqry penawar suka & duka Mama & Papa Selamanya..♥♥♥



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

7 comments:

  1. comellnya macam² gaya.. mesti kepenatankan tu... tdo x sedar apepun...

    a'ah anak buah belajar kat PSP, dah 2 tahun kat sana...

    ReplyDelete
  2. amboi.. bukan main lasak lagi adik tido.. heheh..

    ReplyDelete
  3. hahaaa super sweet ini gambar. masuk contest ni boleh menang. tak sabar nak tunggu aie besar. skrg ni pun dia suka tidur menyodok ke depan. hahaaa.

    ReplyDelete
  4. sukenye tengok diorg tido..abg penyayang lah..aksi landing tak tahan tuh..kekeke

    ReplyDelete
  5. comel...aksi adik tidur..memang bukan main lasak adik tidur

    ReplyDelete
  6. @Masya: hehe, terima kasih, mmg diorg kepenatan sgt, Zaquan x tido seharian, Ziqry pulak tido skjp2, sblm g smbut b'day fil, kami jln2 Alamanda..balik umah mandi2 terus g umah FIL.

    ohh, saje jerk bgtau yg eija ni super senior PSP sbb kami 1st batch PSP..:))

    @Cute MuM: ehhehe..dua2 lasak sbnrnya..cuma skrg baru terserlah akan kelasakan adik..

    @Cha: hahaha..terima kasih cha, menyodok kedepan tu pun ziqry suka buat sbb dia kan nak mengemping jerk, so bila bangun2 mmg terus jerk nak sodok, kadang2 zaquan pun jd mangsa sosok dia..
    skjp jerk cha, x lama lagi aie ntah mcm maner gaya pulak..

    @sue Zainun: hehe itula, Zaquan tu w/pun ganas kami tau sgt dia sygkan adik dia cuma cara dia tu jerk yg ganas n selalu jeles ngan adik..
    eija pun suka tgk gaya dia tido landing atas abg dia tu, selamber dia jerk..

    @Cik Rose Cute: heheh , terima kasih Cik Rose ...:))

    @Cik Jue aka Ibu Farishah: hehehe, itu la pelbagai gaya yg menampakkan kelasakan si adik, padahal si Abg nye pun boleh thn lasak, tp sbb dh kepenatan dia tido x sedar diri dh time ni..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails