Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, January 25, 2012

Hadiah Teddy Bear dr JobsCentral Malaysia

As Salam

Hadiah Teddy Bear dr JobsCentral Malaysia dah selamat diterima. N3 Kemenangan Disini. Akceli dh lama terima teddy bear ni, tp n3 ni terperam dalam draf, kebetulan mood hari ni nak update ttg kemenangan & hadiah.  Teddy bear nye kecik comel jerk, ada terletak jerk jd perhiasan buaian Zaquan, anak2 dua2 hero, diorg x layan sgt teddy bear, tp mama suka jerk teddy bear..^_^..




Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

5 comments:

  1. comel je teddy bear tu eija. izan pun kalau bab2 dpt bear ni suka aje. dah semuanya anak lelaki kan.. pandang pun sipi2 gitu.

    ReplyDelete
  2. @Izan Ishak: hehe..itula dh dikelilingi hero2, agaknye kalau kita dpt girl suatu hari nnti msti misi ngumpul teddy bear la pulak.. :)

    ReplyDelete
  3. comel jer teddy bear tu..kalo anak xmo main mamanya lah main..hehehe..peluk pon sedap gak tuh..

    ReplyDelete
  4. @sue zainun: hahahaa, ala teddy bear tu kecik jerk x puas pun peluk, peluk anak lg puas..hehe..:))

    ReplyDelete
  5. Saya suka Teddy Bear!!
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Anda Mengalami Masalah Berikut? *kekurangan idea untuk membeli hadiah tersayang? *kesukaran mencari Big Teddy Bear yang besar tapi murah? *susah membawa Big Teddy Bear ini pulang dari kedai ke rumah? sila klik utk penyelesaianya => http://www.bigteddybear2u.com/aff/?id=716645

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails