Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Saturday, January 14, 2012

Kemenangan Pertama Untuk Tahun 2012

As Salam,

Selamat berhujung minggu kawan2, minggu ni x tau lg planning kemana, dok umah jerk kot sbb next week dh nak g holiday :)

Alhamdullillah rezeki sweetmama utk kemenangan pertama thn 2012 adalah di contest FB. Contest Like n Share page Cocoaphilia Malaysia. Hadiahnya kalau x silap Coklat Van Houtan..:) . Mama mmg penggemar Coklat pun..:)

nama blogger Wansteddy pun ada, Wansteddy lg comper tegar dh byk sgt menang contest & hadiah yg best2, Mama jerk br nak mula..w/pun menang hadiah kecik tetap happy tau..:))

yg ini pulak kemenangan pertama Papa, Papa x minat  pun joint Contest Montest ni sebenarnya, tp bila Mama dh tag tu kadang2 Papa klik n joint juga la. Selalunya Papa tgk hadiah dia kalau nak joint contest, hadiah best dia nak la joint, hadiah kecik2 ni dia malas nak joint...hahahah Sabar jerk la. Sekarang ni bila Papa tgk Mama dah beberapa kali menang, pandai pulak dia suruh lepas ni kalau mama joint contest yg hadiahnya best2 mcm perfume tu letak la nama Papa (Contest Offline)

Panjang pulak mukadimahnye..ahhaha.
Oh ye kemenangan pertama Papa -  Menang Games Contest di FB. Menang Weekly Prize di Games Contest Sabah Tea. Hadiahnya Hamper Sabah Tea bernilai RM50.

p/s: Papa memang hantu games, menghadap games 24hr pun xpe, skrg ni Zaquan pulak mengikut, bila tgk cara Zaquan main games, mmg x ubah ikut style Papa dia 

*kemenangan pertama thn 2012
**Total Menang Contest FB - 8
2011 (7)
2012 (1)



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

9 comments:

  1. Wah...bestnye...yayansmum tak menang ape2 pn lagi tahun nie..huhu...keep up the good work, dear!(^_^)

    ReplyDelete
  2. tahniah eija..kemenangan permulaan di tahun baru..

    ReplyDelete
  3. tahniah kat kak ct & abang..
    memang terkejut tau bila tgk nama abang kat winner list tue.. tapi memang tau abang suka main game pon.. tue yang zaquan terikut..
    kak ct join contest offline apa tue? hih..

    ReplyDelete
  4. @YaYaNsMuM: TQ dear, insyaallah kalau ada rezeki x kemana, moga ada rezeki YaYansMum pulak menang lepas ni.

    @fieda:terima kasih kak, alhamdullillah..:)

    @Cik Rose Cute: terima kasih :)

    @Cute MuM: thanks uyun.
    hehhe, abg pun x sangka sbnrnye camner dia bleh terpilih menang weekly prize, maybe kebetulan minggu tu dianya score tinggi.

    skrg ni k.ct dah mula joint contest offline yg ada kat hypermarket, kalau g mane2 Hypermarket skrg ni mmg akan collect borang peraduan yg ada, skrg ni Nestle la yg byk wat contest kan..., yg terbaru Nestle wat peraduan sempena CNY ni.
    K.Ct hantar jerk tp blom ade rezeki nak menang lagi.

    pasal hadiah perfume tu sbnrnya abg dok aim perfume sbb tu dia kata kalau contest yg hadiahnye perfume jgn lupa hantar guna nama abg,nnti dpt hadiah perfume for him...hehehe.

    @Lelord: terima kasih Mama Najlaa..:)

    ReplyDelete
  5. @AyuArjunaBiGoshh: terima kasih sis
    tp x leh kalahkan sis, mmg teruja tgk sis nye bakat & hadiah2 sis yg gempak. paling best tgk sis sgt aktif anak beranak..hehe:)

    @Lifesaver Hamzah: Alhamdullillah, terima kasih Capa..jom ar join sekali..(pengaruh kawan2..hehe)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails