Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, August 9, 2012

Sudah Boleh Cash-Out!| Jom main teka² ..^_^..

As Salam,


Alhamdullillah akhirnya melepasi amaun minimum untuk cash -out akaun nuff setelah 2 tahun setengah berblog..huhu, Blog mama ni merasa BE hinggap pun setelah 1 thn setengah, kiranya menunggu 1 thn jugak ler BE yg mama dapat tu beranak pinak n kumpul earning hingga dapat capai amaun boleh cash out.


Bagi thn 2012 ni (data sehingga 18 Julai 2012) keseluruhan BE yang pernah bertandang adalah 20 BE,  4 BE yg tengah running (1 BE di blog sweetmama dan 3 BE lagi di blog Sweetmama Conway). 16 BE pula dah jd ME. Moga ada lagi BE yg akan bertandang & menghasilkan income..Anyway TQ Nuffnang!




Antara Kempen yg menyinggah utk thn 2012..w/pun amaun ciput tetap syukur akhirnya dpt kumpul n cecah amaun utk cash-out..


Alhamdullillah dah boleh nak tekan 'cash out my earning' tp mama nak simpan n kumpul lg..xpun tunggu thn depan jerk la baru cash kan..

Ini saje nak suruh kawan2 teka..berapakah amaun yg mama dapat kumpul setakat 18 Julai 2012..Amaunnye ciput jerk.. 

Update: - klu nya : 
~melebihi RM50 kurang dari RM100 & ada sen² dibelakangnya tau. (Diingatkan Amaunnya Ciput Jerk tau..saje bg gempak kurang dari RM100 tu..hehehe) 
~uolss boleh teka 3 kali.


Jomla teka..Mama mencari seorang peneka tepat. Peneka tepat akan dapat duit raya RM10..^_^..


Tarikh tutup: 9 Ogos 2012 (bonus sudah masuk..hihi)


*Keseluruhan BE 2012- 20

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

27 comments:

  1. waaaa beshhh arrr leh himpun beli rantai yg u idam-idamkan tu...mesti beshh kan kalau beli dengan duit jasil titik peluh sdri...errkk berpeluh kerrr update blog hahahaha

    ReplyDelete
  2. alamak lupa nak teka.... i teka RM62.58 hope berjaya...hahahaa

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah ada rezki nak cash out duit nuff kan...

    p/s sy teka RM 97.40

    ReplyDelete
  4. hhhmmmmm

    aku teka RM 64.61

    aku pun lambat gak BE menempek... tp skrg ni alhamdulillah la ade je yg running even tak byk hasilnye...

    ReplyDelete
  5. Tekakan ke-2 RM59.26
    Tekaan ke-3 RM 75.68

    ReplyDelete
  6. berapa kali leh teka ni, kita nak teka RM64.50

    ReplyDelete
  7. @Anje a.k.a Mama_Balqis: leh teka 3 kali..Goodluck ye..

    ReplyDelete
  8. @Mama Tun Nur Safiya: Hahhaa..ala rantai idaman i tu kalau dapat papa kerry hadiah kan lg besh..tp nak wat camner kan, kalau x dpt sendiri usaha la kan..mmg puas hati..
    erkk..berpeluh smpai x terkejar, i mane mampu update n3 sampai 5 n3 mcm u,(ala 1 hari ni jerk pun u update sampai 5 n3 :P ).
    i mampu update 2 n3 jerk 1 hari..huhu

    @pink ummi: Alhamdullillah..kalau ada rezeki x kemana..:)

    @eima: Alhamdullillah, sama mcm aku ler tu..ada tp x byk hasilnya.

    ReplyDelete
  9. Liza nak teka jugak
    1-RM65.90
    2.RM50.70
    3. RM 98.30

    Done :)

    ReplyDelete
  10. nak teka..

    Rm53.70..

    rm75.60..

    rm66.20..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah masyukk gak tu...

    kak fieda teka

    1) 67.25

    2) 55.90

    3) 53.55

    ReplyDelete
  12. syukur alhamdulillah... rezki berblog mmg best kan...

    izan nak teka juga...

    1) 52.63

    2) 54.76

    3) 60.89

    ReplyDelete
  13. SAYA NAK CUBA JUGA

    1. 62.45

    2. 86.50

    3. 74.35

    HARAP² BETULAH HIHIHIHIHI....
    SAYA PUNYER MASIH TAK BLH CASH OUT LAGI ..;P

    ReplyDelete
  14. nk teka gak lah... hihii

    rm52.25
    rm60.50
    rm58.75

    ReplyDelete
  15. nak teka gaklah..

    rm 51.25
    rm 60.15
    rm 53.75

    ReplyDelete
  16. Alamak baru teka satu....

    kita sambung teka ye....

    RM 67.55

    RM 58.54

    ReplyDelete
  17. nak try nasib gak la eija...

    1.RM 54.50

    2. RM 63.60

    3. RM76. 40

    ReplyDelete
  18. amboi leh teka 3 kali je ker?


    1) rm55.30

    2) rm 75.20

    3) rm61.50

    ReplyDelete
  19. wah bestnye.. tak penah merasa duit nuffnang.. apa BE pun tak tau.. heheee..

    meh sy try teka :
    1. 51.25
    2. 55.50
    3. 65.25

    ReplyDelete
  20. wah besnya orang dah boleh cash out nuffnang.. kita ntah berjanggutpun belum tentu dapat agaknya.. nak teka gak.. harap2 ada rezki lah

    dalam kepala termari2
    RM 62.25

    TP BILA BACA KOMEN ADA YG MENEKA HAMPIR SAMA..

    tekaan untuk kali ke dua RM52.80

    ReplyDelete
  21. haha..mcm2 la eija ni.pandai jugak ek buat contest teka berapa duit yg dapat..
    saya nak join jugakla..
    a)68.95
    b)79.94
    c)83.72
    haha..main teka je ni..

    ReplyDelete
  22. alamak.. main teka-teka lak.. adoyai..
    ayu teka RM75.35

    ReplyDelete
  23. Tahniah dulu dari kakak.

    Kakak nak teka 3 kali juga:-

    1. 72.15
    2. 85.75
    3. 96.20

    ReplyDelete
  24. ruginya x tahu..kalu x leh teka..:)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails