Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, August 10, 2012

Pemenang Jom Main Teka² Earning Akaun Nuffnang Sweetmama!

Salam 21 Ramadhan,

Jom main teka2 earning akaun nuffnang sweetmama telah pun berakhir, terima kasih kepada mereka yg sudi main teka2. Mama mencari seorang peneka yg tepat tp nampaknye tiada yg dapat meneka jumlah yg betul2 tepat tp yg hampir tepat ada seorang, Jadi siapa yang paling hampir jumlah nya itu dikira pemenang lah ye..

Sebelum tu berikut adalah senarai peserta dan amaun yg diteka :-

BIL
NAMA PESERTA
AMAUN TEKAAN (RM)
1
Mama Tun Nur Safiya
1. RM62.58
2. RM59.26
3. RM75.68
2
Pink Ummi
RM97.40
3
eima
RM64.61
4
Papa Mifz
RM75.68
5
Anje a.k.a Mama_Balqis
RM64.50
6
Liza
1. RM65.90
2. RM50.70
3. RM98.30
7
Syuhada
1. RM53.70
2. RM75.60
3. RM 66.20
8
Imaninarafizal
1. RM74.75
2. RM67.55
3. RM58.54
9
fieda
1. RM67.25
2. RM55.90
3. RM53.55
10
Izan Ishak
1. RM52.63
2. RM54.76
3. RM 60.89
11
Masya
1. RM62.45
2. RM86.50
3. RM74.35
12
IntaNBerliaN
1. RM52.25
2. RM60.50
3. RM58.75
13
Cute MuM
1. RM51.25
2. RM60.15
3. RM53.75
14
@e_da
1. RM54.50
2. RM63.60
3.RM76.40
15
AzuraFazil DIN
1. RM55.30
2. RM75.20
3. RM61.50
16
*FAR*
1. RM51.25
2. RM55.50
3. RM65.25
16
Imaan09
RM56.75
17
Saleha
1. RM62.25
2. RM52.80
18
Kamalia
1. RM68.95
2. RM79.94
3. 83.72
19
~aYu~
RM75.35
20
Kakzakie
1. 72.15
2. 85.75
3. 96.20


Amaun yang dicari2 adalah..Jeng..Jeng..Jeng...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Mcm yg sweetmama mention dlm Klu sblm ni..Amaunnya Ciput Jerk.. Amaun yg berjaya dikumpul setakat  18 Julai 2012 Adalah ...
*
*
*
*
*
*
*
RM59.22 Jerk

So, Pemenang yg paling hampir sekali dgn amaun yg dicari2 adalah....Mama Tun Nur Safiya. Dia seorang jerk yang meneka dlm lingkunagn RM59++ (beza 0.040 sen jerk )


Keputusan adalah telus tau, walaupun kebetulan Mama Tun Nur Safiya ni opismate Mama, tp Mama x pernah pun inform dkt sesiapa pun ttg income nuff Mama ni. 

Tahniah Mama Tun Nur Safiya..nnti i bg RM10 duit raya kat u ye. Rezeki u maybe sbb u byk tolong i..^_^..

Kepada yang x berjaya jgn berkecil hati ye..kalau ada rezeki lebih lagi, nnti Mama buat GA/Contest lagi. Terima kasih sekali lagi sbb sudi joint.

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

11 comments:

  1. ala ruginya tak sempat meneka.. hihi

    ReplyDelete
  2. tak pe la jimat duit pos dah tu .... hehe

    ReplyDelete
  3. ni bkn kecik ati beb, remuk ati i .... huhuuhu kuih pree 1 .. >_<

    ReplyDelete
  4. Tahniah!! rezeki dapat duit raya ;D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...rezeki2...tak sangka tul dot duit rsya dah...hehehe tq tq....

    ReplyDelete
  6. tahniah buat mama tun safiya .. rezeki nak raya tu...

    ReplyDelete
  7. Kakak teka jauh panggang dari api hihi..

    Tahniah dapat duit raya dari eija:)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails