Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, August 21, 2012

Salam Aidilfitri 2012@Syawal 1433H Buat Rakan2 Bloggers yang Disayangi!

As Salam,

Bermula esok ramai yang dah mula bercuti untuk pulang ke kampung halaman  kan, Mama esok masih lagi bekerja, tp pagi td dah diumumkan kami semua kakitangan MOF dapat amik half day...Hope papa pun dpt half day jugak la..boleh gak buat ape yg patut dirumah, misi buat kuih pun x tercapai lg ni..huhu

Dikesempatan ini, Sweetmama titipkan e-kad raya khas buat semua rakan Bloggers yang mama sayangi. Walaupun sahabat alam maya tp terasa dekat dihati. Moga persahabatan yang sedia terjalin ini akan terus kukuh tersemat di hati kawan2 jugak ye.


Mohon ampun dan maaf andai ada tersilap kata dan terlanjur bicara yang mengguris hati kawan2 selama kita mengenali di dunia bloggers ni...Kepada kawan yg dah pun bertentang mata n tau rumah Mama tu, Jemputla dtg ke rumah beraya.., kawan2 yg blom pernah bersua pun, time ni la kesempatan yg boleh kita guna untuk saling kunjung mengunjungi kan..Jemput dtg ye, ape2hal boleh calling2/email/fb..hehhe..^_^..

Salam Lebaran..Mohon Maaf Zahir & Batin

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

7 comments:

  1. sama la kita ya..andai ada kata menggores perasaan..mohon maaf..salam idulfitri juga semoga gembira dihari lembaran nnti..

    ReplyDelete
  2. Salam Aidilfitri :D hee
    Maaf zahir & batin .

    ReplyDelete
  3. mintak ampun mintak maaf jugaksss kekadang bergurau2 takut terasa hati pulaks...tp sweetmama nih memang coollllahhhh org tak pnh marah2 anyway selamat hari raya....

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya ....
    maaf zahir batin...

    ini tema tahun lepas ke kak?? kami tahun lepas pun warna biru....

    eh² samelah pulak tema kt tahun ni yer ... warna hijau pilihan amir .. xpe.. raya kedua kami pakai tema pilihan kami merah hihihi....

    ReplyDelete
  5. SALAM LEBARAN dari kami sekeluarga jgk ...


    insyallah nnt wajib aku trjah umh kwn2 b4 aku banak ...

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya...maaf zahir dan batin yer...:)

    ReplyDelete
  7. selamat ari raya..maaf zahir batin ;)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails