Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, August 6, 2012

Menang & Hadiah!

As Salam,

Salam Nuzul Al -Quran. Byk benda nak update..tp minggu ni, minggu yg bz, dah mula dengan audit susulan. So layankan jerk N3 yg berkurun baru nak publish..huhu..

Menang Contest FB
Like n Share FB Page Kamus Besta
Jun 2012


Hadiahnya: Voucher KFC Bernilai RM50.00
Semalam dah rasmi berbuka puasa di KFC guna voucher ni..
suka kalau menang voucher mcm ni..Jimat..hihi..


Menang Promosi Majalah Lisa/Karmin
Edisi 14 / 1 Jun 2012


Hadiahnya :- Album Hello dari Karmin serta hamper sony music (Bag, T-shirt Michael Jackson, dan 3 buah CD keluaran Sony Music).

Tq Capa tolong amikkan hadiah ni, kebetulan 2 org opismate mama yg turut sama menang promosi dari Majalah Lisa ni :)


Mama dah lama x dengar CD sbnrnya, 3 CD yg diberi pun CD lama, zaman 90-an dulu..dh lama x layan..huhu. dah dapat simpan jerk la..Apa hadiah pun Mama mmg terima seadanya..

Mama pernah bgtau mcm x sempat jerk nak amik hadiah 1st time menang dari Majalah Cosmo , Alhamdullillah mmg rezeki hadiah utk mama agaknya, last day tu Papa amikkan jugak..TQ Papa. 
Hadiahnya produk b.liv.


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

7 comments:

  1. bestnya.. rezeki ramadhan kan. leh makan KFC puas-puas ni.

    ReplyDelete
  2. tahniah paling besh tang KFC tu ...hehehe

    ReplyDelete
  3. Murah rezeki eija.
    macam-macam pulak tu dapat.:)

    ReplyDelete
  4. banyaknya ...
    macam² menang .. memang jari bertuahlah kak eija ni..

    ReplyDelete
  5. @~aYu~: Alhamdullillah, mmg besh n puas ler mkn kfc..

    @eima:terima kasih, itu la dpt vocher ni besh dpt belanja sesuka hati..:)

    @KakZakie: Alhamdullillah, terima kasih kak

    @Azura Fazil DIN: alhamdullillah ada sikit rezeki utk menang :)

    @AyuArjuna Bigoshh: terima kasih :)

    @Masya: xde la byk mane, alhamdullillah ada rezeki sikit utk tersangkut nama menang...hihi..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails