Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, August 27, 2012

Huargg..Kena g Kursus 4 hari 3 Malam dalam Mood Raya

Salam 9 Syawal,

Hari ni ramai yg dah kembali bertugas/bekerja seperti biasa kan, Mama pun dah mula keje setelah seminggu bercuti Raya. Mesti ramai yg mood masih lg mood Raya..heheh..

Mama pun sama mood raya tu masih terasa, tp yg x beshnya baru jerk naik keje hari ni, tp dah kena paksa g kursus 4 hari 3 malam, kalau dekat2 sini jerk x kisah, ini nak ke IPN, Sabak Bernam, bercinta dibuatnye..Paksa rela kena g ni..huhu

Akceli kena paksa g kursus ni sbb kursus x cukup 7 hari lg, dah la tu..kena paksa g time tu kita xde nak bela diri kata 'Tak..nak...Tak nak..Tak Nak...Pegiiiiii..' tau2 dpt surut wajib pegi seminggu sebelum cuti raya hari tu. 

So hari ni Mama half day keje..sat lg nak bertolak ke IPN. Agaknye sbb tu la seminggu cuti raya ni Ziqry sgt2 rapat ngan Mama sampai x boleh nak berenggang lgsung ngan Mama, mcm tau2 jerk Mama nak tinggalkan dia 4 hari 3 mlm. 

Pic fresh hari ni, Mama & Adik Ziqry pagi td OTW nak antar Zaquan & Ziqry ke rumah Atok & Nenek
Adik Sporting pandang Kamera Hp & smile :)

Mood tgh baik
siap ketawa dpn skrin Hp..


Pagi tadi kan hujan jerk, so Zaquan pun syok layan tido, perjalanan skjp jerk dr umah kami ke umah MIL, sebelah taman jerk, sampai2 Umah Atok dah ajak kuar berjalan...

Abg yg lena tido..

Abg & Adik jgn nakal2 ye..jaga Papa baik2 :p

P/S: X sempat nak wat N3 Auto publish kisah raya kami, kalau ada masa mlm nnti la kot baru dpt update n3² Raya 2012 supaya blog ni x sunyi sepanjang 4 hari berkursus. (itupun kalau  line Broadband ok kat sana..huk2..)

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

3 comments:

  1. selamat berkursus...wpun dipaksa tanpa rela...hehehe

    ReplyDelete
  2. adoii kesian..xpe..anyway selamat hari raya..maaf zahir dan batin

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails