Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, February 5, 2014

WW| Ole² Daripada Guangzhou

As Salam,

N3 ringkas hari rabu, TQ Acik Uyun & Aima Zaquan n Ziqry atas ole² daripada Guangzhou ni :-

Skuter untuk Zaquan n Ziqry 


Abg n Adik suka sgt..:),
 Adik pun dah pandai main..sikit punye laju dia main dari muka pintu depan berdesup sampai ke dapur...huhu


FM I ♥ Guangzhou untuk Mama
suka²..:)


ada lagi untuk Mama, Handbeg pink kaler..
Tq² :)


Untuk Papa pun ada tau, Papa dapat power bank, w/pun power bank tu ada problem, Acik Uyun siap gantikan dgn yg baru..:)), terima kasih atas semua ole2 yg diberi, kami sgt hargainya..♥

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

12 comments:

  1. Assalamualaikum kak. cantiknya skuter ni! hehe mahal tak ? hehee murah rezeki akak sekeluarga dapat ole2 dari Guangzhou (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam,
      x pasti plk harganya sbb adik ipar yg hadiahkan
      alhamdullillah..:)

      Delete
  2. ada rezeki lebih, kongsi dengan semua.. itu pon pening nak pikir sebab rambang mata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, moga terus dilimpahi rezeki..amin.

      Delete
  3. Replies
    1. hehe..terima kasih..
      kalau pencinta FM mmg semua FM pun cantik kan..
      lg2 pemberian org..sgt2 suka..:)

      Delete
  4. bertuah mama uyun tu suka berjalan yer... kira rezeki budak²lah jgk dpt skuter ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullillah,
      itulah semua pun jenis kaki jalan..hehe..

      Delete
  5. Replies
    1. yup..mmg besh..:)
      anak² lg la suka dapat mainan..hehe

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails