Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, May 28, 2013

Ziqry Turns 2 | Hadiah Besday Boys

As Salam,

Last part untuk N3 Ziqry Turns 2, bosan je kwn² Mama baca N3 yg lepas² agaknye, byk benda nak citer tp semua citer yg lepas², siyes mmg xde masa nak terus update N3 fresh..huhu. Sebagai tanda terima kasih buat family members yg bg hadiah buat anak², Mama update jgk la w/pun N3 dah basi..

Terima kasih kpd semua family members yg sudi bg hadiah besday buat my boys, bkn Ziqry je yg dapat hadiah besday tp Abg Zaquan pun dapat hadiah in advance..


Ini hadiah2nya for bday boys daripada MakNgah Cbah n Pakcik Hamzaly, Mak Yang, Uda Akoi, Ateh Cu dan Ucu Apit.


Sesi buka hadiah di rumah Mak Yang, lepas selasai makan² di The Manhattan Fish Market,  jalan² sekejap di Alamanda, sempat la bawa anak² main di Playland Alamanda tu sblm balik / berkumpul semula di rumah Mak Yang Zaquan n Ziqry.

Sesi membuka hadiah


My boys yang teruja nak buka hadiah


Cer fokus pd Bday Boy Ziqry ni..bersungguh kan..



Highlight antara hadiah2 yg Abg n Adik dapat..^_^..

Hadiah Kereta Remote Control Cars dari Ucu Apit buat Ziqry, bkn Ziqry aje yg teruja dapat hadiah kereta remote control ni Abg Zaquan lagi la teruja sbb diakan peminat Cars. 


bukak2 terus rasmi bersama Ucu Apit..


Hadiah Ucu Apit untuk Zaquan..Lego
Esok malamnya terus suruh Papa dia siapkan..
terror Papa dapat siapkan mlm tu jgk.


Hadiah dari Uda Akoi untuk Ziqry
Wah Adik Ziqry dapat kereta control lagi la, kali ni kereta tu boleh jadi robot..


sama jugak buka2 hadiah x sabar nak terus main..
cuma yg kelakarnye Adik ni x pandai lg main kereta control sbnrnya, dia geram nak pegang n tolak sendiri . Abg la untung hadiah Adik, Hadiah Abg jgk..


Hadiah dari Mak Yang


Untuk Ziqry - Track Train Thomas n Friends dan games Angry Bird..Adik suka sgt main train chu..chu..ni..


Untuk Abg - Puzzle Card Cepat Membaca.
Abg kan dah sekolah, Mak Yang kata kena la bg hadiah yg berkaitan pembelajaran..hihi..


Ini pulak Pelampung Car ala2 Formula 1 utk Ziqry dari Ateh Cu..
kongsi la Abg n Adik..


Zaquan tgk pelampung ni terus ajak Mama g swimming n komen dah lama x bawa dia g swimming..
mmg dah lama pun x bawa dia g swimming disebabkan kes dia jatuh sakit hari tu, papehal ni dh nak masuk bulan puasa n raye, lps raye la ye anak2ku kita mulakan aktiviti swimming kita semula.

Wiwin nak tumpang kereta F1 Abg n Adik la..


Terima kasih sekali lagi ye diatas semua hadiah2 ni, ada hadiah yg x sempat pun nak amik gambar sbb anak2 dah sibuk nak main, Mak Ngah Cbah n Cik Hamzaly bg Whiteboad sorang satu untuk Abg n Adik menulis..Tahun depan jgn lupa bg hadiah lg ye..hihi n  hope dapat sambut beramai² lagi..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

12 comments:

  1. best sgt hadiah2 yg mereka dapat..pasni boleh main remote control kat taman :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak2 lelaki kan mmg kena la hadiah ni dgn jiwa mereka..:)

      Delete
  2. Tu kita kata, kakEija ni rajin. Smua sosial network berupdate, kalo kitad update kat blog, lain tmpt mmg mls dh. Hahaaa...

    Banyaknya present ziqry. Sonok dpt mainan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ish mane ada rajin cha, mmg la semua sosial network k.eija register tp xde lah aktif sgt, dkt Fb n IG tu update pic2 kalau bercuti n ada event je n selalunya kalau upload photo thru IG klick sekali Fb so auto upload di FB, kalau x kemana tu kadang2 sunyi sepi je FB n IG k.eija tu.., blog lg la sunyi sepi kalau g bercuti, dh balik bercuti mood pulak selalunya down nak update blog sbb dh bercuti lama sgt..hehee

      srnok la diorang dpt hadiah mainan n yg penting hadiah boleh share sama2..hehe

      Delete
  3. banyaknya hadiah adik ... murah betul rezeki adik kali ni yer...

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday Ziqry

    ReplyDelete
  5. wahhh banyk nye adiahhhhhh...

    eh mana nk dpt pelampung tu ? smart plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak byk sbb dua2 pun dpt hadiah, adik sambut bday, abg pun dpt hadiah sekali sbb senang thn ni kan xde sambutan kebetulan sambut bday mereka yg lahir bln Mei n Zaquan pnyer bday pun awal bln Jun..so pakcik n makciknya pun bg la sekali hadiah utk abg...:)

      x tanye pulak dkt mana adik aku beli pelampung ni, mmg nampak smart n yg penting besar.., aku rasa dekat kedai2 yang jual barang swimming mesti ada..

      Delete
  6. syok la budak2 tu mak die pun syok gak jimat duit beli hadiah ...weeweewee

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..mmg syok pun diorang..bdk2 dgn mainan mana dpt dipisahkan..
      mak dia mmg x belikan hadiah pun..huhu, tp Papa dia rajin manjakan anak2 dgn hadiah..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails