Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, May 12, 2013

Ziqry Turns 2!



As salam,

Hari ni 12 Mei 2013 merupakan hari ulangtahun kelahiran my 2nd hero..Muhammad Khair Ziqry yang ke-2 tahun. Cepatnye masa berlalu 2 thn dah usia Adik, tahun ni Mama xde pun buat majlis besar-besaran buat anak2, Mr. Papa pun dah mula kelas memasuki semester ke-2 (short course) bermula semalam 11 Mei 2013.

Alhamdullillah walaupun tiada sambutan meriah utk anak2 seperti thn2 sblmnye (Zaquan la yg plg beruntung 4 thn berturut2 x pernah miss buat majlis harijadi utk dia), tp kami x pernah lupa utk at least buat potong kek detik 12.00mlm, bkn kami 4 beranak je tapi alhamdullillah selalunya dpt disambut bersama family mertua ( atok, nenek dan acik2 zaquan n ziqry) sbb kami duduk berdekatan sebelah taman je boleh calling2 terus lepak sambut di Impian Maju je...hehe ( nnti mama up gambar sesi potong kek di next n3)

Hari ni just nak buat short n3 sblm 12 Mei 2013 berlalu, dapatla mama coretkan sedikit ucapan buat anakanda tercinta yg genap usianya 2 tahun pd hari ini.
Mama doakan moga anak Mama ni membesar dgn sihat, ceria dan menjadi anak yg berguna kpd agama, keluarga, bangsa dan negara serta berjaya di dunia dan akhirat..amin.
This song for you my son :-


"you're my honeybunch, sugerplum,

Pumpy-umpy-umpkin, 
You're my sweetie pie,
You're my cuppy cake, 
Gundrop snoogums- boogums,
You're the Apple of my eye
And i love you so..
And i want you belive
That i'll always be right here
And i love to sing sweet song to you
Because you are so dear"


Love..love..love you baby..., Adik dh 2 thn tp Mana rasa Adik mcm baby je lg tau....

Ikhlas dari Mama kek harijadi Adik yg ke-2 thn...hasil air tgn Mama. Srnok tgk Adik suka mkn choc cake yg Mama buat ni :-). Hari ni bday boy asyik la buka tutup buka tutup peti ais sbb dok mkn baki cake harijadi dia.

P/S: Abg Zaquan siap request bday dia bln depan nak Mama wat kan cake jgk..bentuk love.., maaf abg nmpknye Mama xdpt nk tunaikn sbb Mama kena outstation pd tarikh harijadi abg...huargg sedihnye xdpt nk sambut pd detik 12mlm 6 Jun nanti..xpelah moga ada masa kita berempat utk sama2 potong cake..w/pun sepotong kek SR kan...

Published with Blogger-droid v2.0.10

8 comments:

  1. selamat hari lahir buat ziqri .. semoga membesar bagaikan juara menjdai anak yg soleh ...

    ReplyDelete
  2. hepi birthday ziqry. sedapnye kek. tak tinggalkan utk mak yang pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Mak Yang,
      kek hasil air tgn tu, janji zaquan n ziqry suka makan
      Mak Yang yg x dtg umah hari ahad hari tu, Cu Pit dtg dptla rasa kek bday boy.

      Delete
  3. cpt masa berlalu kan .. dlu dtg time tu baby lg...now pun baby lg le psl lum ado adik ..

    eehem2 mana tau kan kut2 ado lg bby kan kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..itulah masih kekal dgn gelaran adik lagi..

      blom ada lg la zura, dh masuk anak 2 ni kena kukuhkan ekonomi dulu kot baru pikir nak tambah baby..hehe

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails