Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, May 15, 2013

Kad Selamat Hari Ibu Daripada My Son

As Salam,

Inilah hasil kerja tangan my son Zaquan sempena Hari Ibu (dekat sekolah Zaquan lebih dikenali/dipanggil dgn panggilan Khair), Teruja dapat kad daripada anak w/pun ini cuma merupakan aktiviti seninya di sekolah tp secara x langsung menerapkan nilai2 murni kasih sayang kpd Ibu. Terima kasih Zaquan, Mama sayang Zaquan jugak..♥♥♥


Teruja, almaklumlah anak baru pertama kali mula bersekolah pada tahun ni..:)

p/s: agak bz..minggu ni minggu menyiapkan report, minggu lps bz oustation, blk2 oustation dah la kena pergi lab 2 hari, hari ni baru nak mula start wat report.., maaf la x sempat terjah rumah kawan2..huhu

p/s: esok ada sambutan hari guru di tadika n taska Zaquan n Ziqry, nak buat potluck ape ek esok..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

14 comments:

  1. Pot luck bwk kek coklat la
    Akak kn dah terror buat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, tq for the idea,
      k.eija dah selamat buat kek yg paling senang, kek batik :)

      Delete
  2. tersentuh kan hati kita bila dpt kad gitu?
    apa pun tetap cute :-) apa jua yg diorang buat khas utk kita...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul tu, sgt2 hargai ape jua yg anak buat khas buat kita..:)

      Delete
  3. kreatif.. amir sambut hari guru minggu dpn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kreatif hasil tunjuk ajar cikgu..

      Delete
  4. alahai sweet nye...
    skolah akil x wat pun , ampeh .. kalau tadika dia dlu wat le jgk ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sweet je kan,lepas tu dia sendiri yg komen muka mama biru, baju mama oren, kain mama merah n kain baju mama sebelah kaler hitam, tudung mama kaler purple..x kisahla kalerfull sekalipun yg penting ikhlas dr anak2 kita kan...

      owhh ye ke, ikut sekolah jgk la kan..

      Delete
  5. sebijik anak bg ke aku ... huahuahua warna je lain....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..iye lah dah anak kita satu sekolah, hasil kad utk ibu pun sama la..

      bunga2 dkt tulisan terima kasih ibu tu pun sama jgk ke, Zaquan skrg kalau melukis sibuk la tunjuk dianye lukisan bunga tu..

      Delete
  6. alaaa, jeles. auni baru masuk sekolah thn depan. nak jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah thn depan cha dapat la kad hari ibu daripada auni, mesti lg cun sbb auni kan kreatif mcm umi dia jgk...

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails