Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, June 13, 2013

Happy 5th Bday Zaquan| Celebrate 4 Beranak

As Salam,

06.06.13 (khamis) genap usia my 1st hero 5 tahun..happy 5th bday Muhammad Khair Zaquan...lmbat wish n update di blog my memories ni sbb time bday abg zaquan pulak mama outstation di Terengganu dr 2 hingga 6 Jun 2013...so bz blk dr o/s pun dh lwt mlm...anak2 dh tido di rumah atok n neneknya...jd blk tu mmg x berkesempatan pun nk jumpe...n esoknya mama kerja spt biasa n x sempat nk jenguk blog pun sbb nak kena siapkn report dlm masa 1 hari before g holiday ke langkawi pulak 9hb hingga 12hb Jun 2013...smlm tgh mlm br sampai dari langkawi. .hari ni keje mcm biasa...upsss terlebey2 plk intro...staright to the point..Just want to share moment2 kami sambut jgk bday our hero ni berempat dgn 2 potong kek SR..jadilah daripada x sambut langsungkan...Balik dari kerja hari jumaat (07.06.13) kami sambut makan2 berempat di Austin Steak House, Bangi je..

Yeah high 5, abg dh 5 tahun lah...


Dah x sabar nak makan kek sementara menunggu makanan yang diorder sampai.


Bday boy bersama Papa,
tahun ni bday boy dapat hadiah special daripada Papa tau..,
siap g beli x tunggu pun Mama balik dari outstation.., balik2 tgk Abg dah dpt mcm2 hadiah.., agak2nya hadiah special apa la yg Zaquan dpt tu ye..next n3 la Mama up hadiahnya..


Makanan dh sampai..Grill Chicken Chop aje,, ehhh Adik Ziqry bab makan dia dulu.., Bday Boy x kisah sgt nak makan


Ohh ye seblm kami sambut berempat ni, Zaquan ada jgk potong2 kek masa celebrate bday sepupu dia Dania Alisha anak Cute MuM..Tq Cute MuM atas kek ni ada tertulis nama Zaquan sekali, Mama x dpt nak join majlis makan2 sempena bsday Dania Alisha ni pd 02.06.13 sbb 2hb tu seawal jam 9pg flight Mama ke Terengganu. Majlisnya 2hb ptg lepas Asar. Abg Zaquan happy je bila Mama call dia bgtau Abg pun ada bday kek, bila cute mum tag gambar kek ni FB br faham maksud Abg Zaquan yg dia pun ada bday kek...cantik keknya siap ada gambar sepupunya Dania Alisha dan Dania Maisarah ..^_^..


Abg Zaquan dah 5 tahun ni, dah mula bersekolah, moga Abg menjadi anak yang cerdik pandai dan berjaya di dunia dan akhirat..AMIN. Mama Sayang Abg..♥


p/s: citer byk, tp masa x mencukupi nak update blog..huhu

15 comments:

  1. happy bday zaquan,,
    yg ke 5 tahun..dh besar ye..sebaya dgn ikhwan,cuma ikhwan awal bulan 8 nanti cukup 5 tahun..
    jadi ank yg baik n soleh ya buat mama...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih mama_saly..:)
      owhh ye ke beza 2 bulan la diorang ye..

      Delete
  2. happy besday abang...
    acik jue doakan moga abang jadi anak yang soleh buat papa n mama,jadi abg yang baik dan penyayang dgn adik2....

    ReplyDelete
  3. Apa hadiah die tu ek? Track hotwheels ke? ;)

    Zaquan dh slim la. Bleh geng ngan zakwan
    start dah skolah ni makin kurus

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandai la aunty nad ni, dh dekat2 la tu, dapat track tp bkn track hotwheels, kalau thn lepas dia dapat track thomas n friends, thn ni dapat track cars..:)

      tp sbnrnya hadiah dia yg paling utama sebuah gadget, track cars tu sampingan...bertuah sungguh anak2 skrg kan..., Mama dia pun x dpt hadiah segempak itu..huhu

      itulah semakin slim sejak dia jatuh sakit cirit birit n muntah2 sbnrnya..

      Delete
  4. EPpy besday abg long...

    semoga jd anak yg soleh ye.. lama x jmp abg long ngn adik ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Aunty Zura :)

      Amin..

      Itulah kan lama x jumpe..,raya nanti jemputlah dtg rumah..hehe (puasa pun blom dh pk nak raya..:p)

      Delete
  5. zaquan ni dah besar dah jgn buli kawan2 kat skool tau ... klu achik tau achik babap mama die ... wakakaka

    hepi besday zaquan..semua kamu jd anak yg berjaya dunia akhirat tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..Mama pulak kena babab..
      Kalau org x kacau Abg, Abg x kacau kawan2 la aunty..

      Amin...Terima kasih aunty eima..:)

      Delete
  6. nanti bagi alamat kat jue...
    loveannajueanna@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah sent tau...
      nak bg hadiah ke..hehehe..

      Delete
  7. happy birthday zaquan... semoga jadi abang long yang baik.. boleh anak2 acik tumpang kasih syg abang... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Acik Uyun..:)
      amin..
      boleh..,sama² kita menumpang kasih..:))

      Delete
  8. suka betul abag yer.. dapat raikkan banyak kali mcm ni.. abg zaquan ptt sambut dgn auntie tau.. sbb tarik tu sama dgn anniversary auntie hihihihihi....

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails