Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, June 19, 2013

Testing iPad 4| Dah Siap Shopping Kasut Raya Anak² ♥ Crocs

As salam, 

Testing..testing..menghapdet n3 menggunakan iPad 4 Abg Zaquan..

Ptg tadi lepas balik kerja n jemput anak² balik dr tadika n taska Mr. papa terus bawa kami ke Aeon Cheras Selatan, katanya nak beli kasut raya untuk anak²...hehe..awal kami Shopping kasut Raya tahun ni. MaMa follow je lgpun macam biasa setiap tahun kasut raya budget dr Mr. Papa. Elok jg sementara Mr. Papa mmg tgh ada peruntukan utk kasut raya ni baik beli awal²

Pilihan kasut raya tahun ni ialah Crocs...

AbG pilih Crocs Ben10, Adik Pulak Crocs Mater & Finn McMissle
Harga sepasang Crocs ni RM149...ok la under budget.
yang AbG punya Crocs Ben10 ni Glow In The Dark


Beriya 2 beradik ni memilih kasut td, abg ZaQuAn asalnya nak kasut cars tp xde McQueen terus sambar Ben10.


adik pun minat cars jgk tp adik x kenal sgt watak² dalam Movie Cars ni so x kisahlah dpt Mater&Finn pun..hehe



Cantik jgk bila adik dah pakai..


Selesai sudah Shopping kasut anak², lepas ni giliran MaMa pula uruskan baju raya anak²..tgh berbelah bagi lg ni nak wat tema kaler ape.

Macam biasa kalau dh sampai Aeon, ZaQuAn pasti mengajak n mengepaw ke tempat games..sempat la kami menghabiskan masa bersama td, yelah hujung minggu dh x dpt nak kuar mcm ni dh...Mr papa dh bz dgn kelas



Pengaruh dr kawan2 tadika yg suka main kad power rangers tetiba skrg dia jd peminat ryukendo power rangers...huhu 



Otw nak blk umah td memasing dh kepenatan n tertidur..so dpt la MaMa pinjam iPad 4 AbG Zaquan ni try update n3 freshh from oven..hihi. Siyes puashati la dgn iPad 4 ni gambar cantik n terang, nak taip n3 pun besar mcm guna lappy je..

10 comments:

  1. Bestnye dh soping kasut raya :)
    Baju raya kami dh siap tempah dh hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, tahun ni kami shopping awal, thn lepas semuanya last minute,

      hihi..ok la tu..senang hati sikit kalau semuanya dh siap, k.eija baju melayu bdk2 jenis beli siap je x tempah..selalunya mmg tunggu jualan hari raya baru beli.., nasib baju raya k.eija tinggal sepasang je yg belum tempah yg lain semuanya dh siap tempah..thn ni baju raya cotton made in vietnam..heheh

      Delete
  2. crocs mmg pilihan aku utk anak2 ... cuma alisha je belum ade size ..kaki kecik tp panjang ... ssh nk cr yg seswai asek cam lobos je ....

    fahim mmg pakai crocs je dr kecik ...beli sekali je leh pakai sampai setahun lebih ... tahan lasak

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup setuju sgt crocs yg original ni thn lasak n thn lama, pakai pun selesa x sakit, ini kira zaquan punyer koleksi crocs yg kedua, masa umur dia 2 thn pun papa dia belikan kasut raya crocs, thn lepas sport shoes spiderman..thn ni kembali pd crocs..hehe

      owh kaki alisha kecik tp pnjang, kaki ziqry pulak besar n montok di depan so mmg sbnrnya dia sesuai sgt la dgn design kasut crocs ni besar di depan..

      Delete
  3. wahh dah shopping kasut raya.. baru2 ni ada cerita cars kat cannel kartoon.. kemain lg anak sy gelak.. padahal dia tgk sorang2... terkejut2 sy tgh tdo dgr dia gelak.. layan dgn ayah dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, awal bln depan pun dh nak mula puasa dah, skjp je kan..

      hehe..hero mestilah layan cars kan,tp movie cars tu k.eija pun layan jgk sbnrnya..

      Delete
  4. wah...awl erk shopping kasut raya...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. terima kasih..
      kasut bdk mmg comey je kan..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails