Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, June 28, 2013

Cuti - Cuti Langkawi 2013 | Day 2 ~ Berphotogedik di Dataran Lang

As Salam,

Sesi Lawatan diteruskan lagi, dari Kota Mahsuri kami terus ke Dataran Lang membawa anak² melihat Helang mercu tanda Langkawi. Kalau dah sampai sini haruslah berphotoshoot, tp xdelah photoshoot sakan n cantik² pun, lg pun siapa yg nak amik gambar kami berlima, time ni kami bawa anak² kesini sementara Atok n Nenek terus ke Jetty Point. Tak dpt photoshoot, photogedik pun jadilah..hehe, So layankan je la N3 bergambar untuk kali ni.


Mercu Tanda Langkawi


Kalau nak tahu, Zaquan sendiri yg bergambar tgn seperti sayap helang ni tau..tanpa disuruh..Mama pun terperanjat mcm mane abg boleh terpikir nak bergambar mcm tu .., bila ditanye, 'iyelah abg buat mcm gambar burung tu lah..'



Seronok diorang bebas berlari..Memang diorang srnok pun tau, alhamdullillah time ni diorang xde buat perangai pun




Mr. Papa & Adik Ziqry


Time to bergambar² di Depan Helang



Ini tandanya anak² tengah ada mood bergambar



Mamanye joint sekali, Mr. Papa photografernya la..






Puas bergambar kami terus ke Jetty Point n lepak minum petang di Restoran Hameed di Jetty Point
Satu²nya gambar kami berlima..itu pun camwhore dari hp.

Selesai sudah sesi lawatan untuk Day 2...lepas ni misi shopping pun bermula...next n3..


p/s: Tq eima perbetulkan fakta di n3 Mama yg lepas Cuti-Cuti Langkawi 2013 : Day 2 ~ Melawat ke Kota Mahsuri, Kepala Mama dok igt Telaga 7 sbnrnya di Kota Mahsuri tu bkn Telaga 7 sebaliknya Telaga Mahsuri.


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

5 comments:

  1. sakan bergambar mcm burung helang jugakkk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah...itu je posing yg pandai pun..

      Delete
  2. Replies
    1. biasa² je..,
      suka² anak beranak adalah..

      Delete
  3. budak suka kan mai sini ... berlari je keja ...
    aku pun suka dtg situ memalam ....

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails