Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, August 28, 2012

X sempat jugak mau update n3 raya

Salam 11 syawal,

Bersiaran dr Sabak Bernam sambil menanti kelas bermula. Lebat sungguh hujan mlm semalam sampai la ke pagi ni, mood kalau terus tarik selimut n tido sedap ni...

Disebabkn hujan yg lebat lewat tengah mlm semalam..mama yg kununnya nk up story raya auto publish..terZZzzz...hehe..

dh la tu mood nk menulis pun kurang bila mama nk transfer gambar yg ada dlm SD Card mama, lappy x boleh nk detact..adeii..dh la ada gmbr 1 family masa 1st syawal dlm tu.

Kalau ikutkn jadual kelas sampai mlm...so comform la sunyi lg la blog mama minggu ni..

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. jgn kat dlm kelas nanti terkenang2 pula entry raya :)

    ReplyDelete
  2. bkn ko je, aku pun x wat entry psl raya lg wakakakakka

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails