Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, September 22, 2011

Raya ke-3 Aidilfitri 2011 | Adik Pakai Baju Abg

As Salam,

Raya ke -3 kami hanya ke sebuah rumah jerk iaitu umah kakak sepupu sweetmama.. Dekat jerk pun kat Sg. Long, Cheras. Mmg setiap tahun dia wat open house untuk family..menu ari tu nasi minyak..puas la makan nasi minyak. x sempat pun bergmbr2 sgt..tp tetap nak tepek gak gmbr pada raya ke-3 kami..ehheheee..

My King n 2 lil Prince

 adeii..dua2 prince mata x pandang camera..
si abg mata layu..yg si adik plak leka memandang tgn abg sampai naik juling..huhu

Raya ke-3 jugak malamnya kami dah balik umah kami sendiri, selalunya raya ke-3 turn untuk bermalam di rumah sebelah pihak lagi..tahun ni sepatutnya umah my family in-law, tp en. suami keje keesokan hari nya.. 1st time la kiranya kami balik umah awal..huhu..
 
Akceli Ziqry mama pakaikan baju raya Zaquan masa baby tahun 2008. Layankan..comeii x..

Ini ADIK..Ziqry umur 3 Bulan 20 hari (Tahun 2011)
^
^
^
^
^

 ^
^
^
^
^
^
^
Ini pulak... ABG...Zaquan..4 Bulan 6 Hari ( tahun 2008)

Amacam sama x rupa abg n adik..hehee
to me..sama tp x serupa..dh adik beradik..iras tu tetap ada kan..
 


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

5 comments:

  1. amboi2 dua2 cute little prince akak tue...

    ReplyDelete
  2. iya, sama tapi tak serupa. nnt eija edit kasi letak sebelah menyebelah. boleh main cari perbezaan antara dua gambar. hihiii. sweetnya tapi emaknya mana sih?

    ReplyDelete
  3. hee nasib le dua2 lelaki leh kongsi baju...mcm kta tak dapekla la eija...

    hishh tak kose nak bg ashraf pakai gaun sarah hahahahahahahahhaah

    ReplyDelete
  4. @Prince Halilintar: hehe..thanks prince..:)

    @Cha: hehehe..oh iye x ye gak kan..letak sebelah menyebelah lg nmpk perbezaannya..yg penting dua2 chumell di hatiku.., mamanya apa lagi tukang amik photo ler@photographer..

    @Huda: terima kasih huda :))

    @amiey lee: yup ada pro n cont. yg untungnya jimat sikit duit..adik boleh pakai baju abg dia balik, tp kesian kat adik dpt lebih2 abg jerk/recyle abg nye jerk

    hahahaah..of coz la..jgn dibuat pakaikan bj kakak kat adik boy ye..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails