Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, September 27, 2011

Layan Lagu Ni ~ Orang Bilang Wali Band~

As Salam,

Ini penangan kursus yang sweetmama hadiri semalam, hilang stress g kursus semalam ..sbbnya penceramah dia Dr Mohd Khair Md Som best..lawak... Ini antara aktiviti semalam senaman ringan guna lagu ' orang bilang'. Aktiviti senaman dia pun syok..sweet sgt...tp xdptla tunjuk aktiviti senaman tu kat sini..ahhahaaa..disebabkan sweetmama tersuka n terlayan lagu ni..jd sweetmama kongsi kat sini..

Lirik Lagu Orang Bilang - Wali Band

kamu bilang padaku bahwa kamu benar sayang
kau bilang aku, kau akan selalu sayang
dan kamu bilang ”aku cinta kamu, sayang”


kamu bilang padaku bahwa kamu benar cinta
kau bilang aku, kau akan selalu cinta
dan kamu bilang ”aku sayang kamu, cinta”



reff:
tapi orang bilang katanya kamu gak sayang
orang bilang katanya kamu gak cinta
orang bilang tentang kamu, orang bilang

sekarang kamu bilang bahwa kamu paling sayang
sekarang bilang bahwa kamu paling cinta
sekarang bilang ”aku siap mati, sayang”



kamu bilang padaku bahwa kamu benar sayang
kau bilang aku, kau akan selalu sayang
dan kamu bilang ”aku cinta kamu, sayang”

kamu bilang padaku bahwa kamu benar cinta
kau bilang aku, kau akan selalu cinta
dan kamu bilang ”aku sayang kamu, cinta”



repeat reff [2x]


p/s: nak g langkawi pulak hari ni..balik hari...^_~.., balik dr langkawi terus ke melaka pulak. doakan sweetmama slmt pergi & balik.

update/edit:-
adeiii..knape x masuk pulak you tube lagu 'org bilang' ni kat dlm n3 ni, bila dlm draf ada, tp bila sent hilang...2 kali sent dh, xpela layan kan lirik jerk la nmpknye..huk3..

Exabytes - Your Excellent Hosting Partner!  


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift! 

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

3 comments:

  1. Wah mama.. Jalan2 sakan ye.. ;) Selamat pegi & balik ye SM.. ;)

    ReplyDelete
  2. prince baru tahu dan dgr lagu ni..sblm ni xpernah pon tahu..hihi

    ReplyDelete
  3. @Salina@IbuAqil: terima kasih, alhamdullillah dh selamat pun pegi dan balik :))

    @Prince Halilintar: sweetmama pun x pernah tau, bila penceramah pasang baru tau, tp akceli ni lagu lama dh rasanya same album lagu cari jodoh wali band.

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails