Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, September 13, 2011

Raya ke-2 Aidilfitri 2011 | Abg & Adik Sedondon Lagi

As Salam,

Just short entry
nak tayang pic adik beradik ni..heheheh
2 hero buah hati pengarang jantung mama n papa
suka tgk bila diorg pakai sedondon
Abg Syg Adik
walaupun cara abg ni selalunya agak kasar..
tp mmg kami tau dia sgt sygkan adik
skrg ni Zaquan selalu minta dukong Ziqry
kadang2 kita x bg dukong, tau2 adik dia dh beralih tempat..



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

13 comments:

  1. alahai..cutenyer..
    lya pon kalo ade ank 2 org ni..msti nk sedondon gak :-)

    ReplyDelete
  2. @LYAfrina: hehe..tq, itula..semangat jerk nak tgk diorg pakai sedondon..

    @Huda: yup..mmg comel..hehe, td tgk pic husna n lukman pakai bj sedondon pun comey sgt..:)

    ReplyDelete
  3. abg & adik yg cantik sedondon...Zaquan & Ziqry..cantik nama tu..

    ReplyDelete
  4. suka-suka. kalau adik oni perempuan pun kita nak cari baju sedondon macam ni. comel-comel.

    ReplyDelete
  5. sweetnya diorg pakai baju sedondon tu..

    ReplyDelete
  6. huhu suka kan tgk depa sedondon...mcm ashraf ngan sarah kalau sorang merah sorang lagi pun nk merah heee

    ReplyDelete
  7. @noorsafone: terima kasih kak,zaquan tu nama pilihan en suami, ziqry nama pilihan sweetmama..:))

    @Cha: hehe..harus la cha, mmg bdk2 kalau pakai sedondon nmpk cute kan..

    @Myra Jay: hehe..hope dh besar menyenangkan mama n papa dia..:)

    @Prince Halilintar: hehe..terima kasih prince..:)

    @amiey lee: btol tu amiey kalau x dpt sedondon yg sama, dpt sama kaler pun jdk la., xpun sama corak kaler lain2 kan..

    ReplyDelete
  8. kita tak sabar nak tggu ziqry pandai jalan, nnt dia baik dgn abg dia, pakai baju sama, macam kembar. suka-suka.

    ReplyDelete
  9. Cha: hehee..btol tu cha, kalau dh pandai jalan nnti pakai sedondon lg cute..

    ReplyDelete
  10. bestnyer bila dah ada sepasang, boleh berdondon-dondon, hahahah

    ReplyDelete
  11. @Yu'xan Lee: hehehe..alhamdullillah..tp kalau dpt sepasang sorang boy sorang girl pun best gak..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails