Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, September 26, 2011

Minggu Kedua Aidilfitri 2011 | Chunky Loaded Pizza!

As Salam,

yup..ini la dia selera tinggi jerk..bila tanya nak makan ape..masing2 bgtau x tau nak makan ape, x kisahla makan ape pun..tp lastnya sepakat makan kat Pizza Hut...ehehhehe

alasannya biasala nak try pizza yg baru...(sweetmama la tu..ahhahaa).
ini dia menu kami,,Chunky Loaded Pizza
mmg sedap terasa kelainannya sikit sbb rangup


Adik yg sporting, susukan skjp...dia tido bg peluang kat mama, papa n abg dia makan pizza

Abg suka makan mushroom soup pizza ni

 selalunya kalau mkn kat Pizza Hut ni, mmg kami akan tambah Kids Meal..pilih yg spaghetti sbb zaquan suka makan mee..dia panggil spaghetti pun mee...huhu...tp kami berdua mama n papa mmg hantu spaghetti..kami sbnrnya yg dok perabihkan..zaquan makan  5 sudu jerk..

sape yg blom try chunky loaded pizza ni, cubalah rasa dijamin sedap..
i pnye licin. :p

P/S: syawal ni asik makan jerk...x kontrol dh naik 3kg, risau ni turun 10kg dlm masa 3 bulan, tp naik 3kg dlm masa sebulan...
*n3 auto publish*

  

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

8 comments:

  1. Baik betul adik boleh tidur lena tunggu yg lain makan...:)

    ReplyDelete
  2. prince dah lame gak xmkn pizza ni..mcm sedap plak tgk pic tu..nk ajak mber makan la nanti...hihi

    ReplyDelete
  3. lama x makan pizza, eh tipu. raya ke 2 kami dah call org pizza dtg pakai baju melayu lg :) saja nak makan pizza time raya :)

    ReplyDelete
  4. @KakZakie: itula..alhamdullillah adik ziqry ni sgt senang dijaga.

    @Prince Halilintar: dlm pic pun tgk dh sedap..kalau penggemar pizza dpt makan lg la sedap..

    @Anamarza: compom sedap pd tekak sweetmama..ehehe..cuba jgn x cuba ye...

    @Huda: hehe..itula bosan gak asik makan lemang ngan rendang jerk time raya.

    ReplyDelete
  5. wahh lepas raya ni x pekena lg piza hut.. tingin jgk nak terjah ..

    lain tui le muke en somi mu beb ..

    * ko pi umah linda? aku pi tp awal hihih kul 2 dh blah

    ReplyDelete
  6. mkn je eija. maintain comel je kita tengok. tgh pregnant ni kita tak berapa lalu sgt mkn pizza. dominos pun sama, paling2 mkn sup dgn roti garlic je.

    ReplyDelete
  7. @Fazilzura: heheh..terjah jgn x terjah

    lain sbb berjambang kot, now baru dia rajin sikit nak trim..huhu..

    aku x g pun zura, time tu laki aku ada tournament bowling JPM..ramai gak yg g umah linda kan.

    @Cha: mane ade maintain comel cha, serius mmg dh naik balik berat bdn kita, ohh x lalu ye patutla cha ni maintain slim w/pun dh sarat.

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails