Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Saturday, June 25, 2011

Yeay..dah MERDEKA| Tamat Sudah Tempoh Berpantang 44 Hari

As Salam,

Pejam celik pejam celik..hari ni (25 Jun 2011) merupakan hari ke 45 selepas sweetmama melahirkan baby Ziqry pada 12 Mei 2011. 
Alhamdullillah selesai sudah tempoh berpantang 44 hari sweetmama. Nanti sweetmama kongsikan pengalaman berpantang sweetmama. Sesunguhnya tempoh berpantang memerlukan kesabaran dan displin yg tinggi kan. 

ok..just short n3 nak bgtau yg sweetmama dh MERDEKA..x sabar nak buat apa yg dilarang sepanjang tempoh berpantang....hahahaha..bole ke camtu..?
apalagi x sabar nak Makan,makan & makan (fast food, teh tarik, makanan pedas, dan yg seumpamanya la) & Berjimba2..

p/s : bz sikit..sbb esoknya majlis kenduri kawin adik..jemputla datang kepada kawan2 yg duduk area cheras, kajang ni ye especially kawan2 opis yg baca blog sweetmama ni..x sempat la sweetmama nak bg kad menjemput korang..papehal calling2 ler)


 

6 comments:

  1. tahniah berjaya menamatkan dengan jayanya.. hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah!!!yey!tp kena jaga jugak kak siti,jgn makan seberangan..in future kita tak tau ;)

    ReplyDelete
  3. amboi-amboi suka ye. hihiii. b/feed kena jaga makan ye. nanti share info2 utk jaga pemakanan masa b/feed ye eija.

    ReplyDelete
  4. kejap je dah abis dah oantang 44 hari kan... syoklah boleh makan itu ini...hehe

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails