Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, July 2, 2012

JJCM di Hari Ulangtahun Perkahwinan Kami yang ke-5 Tahun!

As Salam,

Alhamdullillah dapat makan2 bersama yg tersyg di hari ulangtahun perkahwinan kami yg ke-5 tahun pun dah cukup happy..:))

Kalau ikutkan planning mama nak bawa anak2 sambut anniversary mama n papanya di Morib Gold Cost, tp asik terlepas jerk nak booking harga promosi pada tarikh 30 Jun 2012. ermmm..2nd planning dah x dapat nak bawa diorang g Morib Gold Cost ingtkan nak ajak Papa g Wet World Shah Alam, kunun nak buat surprise la kat Papa..nak ajak terus x bgtau awal2, sekali malam jumaat tu Papa ada futsal n dia balik lewat, pagi sabtu tu Papa bantai tido..tengahari tu baru tanya nak g mane..huhu..

Okey la igt jugak la daripada x igt kan.., memandangkan dah lewat nak g Wet World, kami g makan2 jerkla.., Beli 2 slice Kek SR..Anniversary Cake la kiranya...tapau jerk pastu cari kedai makan. Masalah utama kami ni selalu x tau nak buat keputusan nak makan apa & dimana...huhu. At lastnye terjah MFC, sejengkal jerk dari rumah kami...

Fav. Cake - Choc Indulgence for Papa & Zaquan,
 Classic Cheese For Mama & Ziqry

Try rasa Pizza n Ayam MFC..okey la boleh thn jugak rasa dia, 
sebelum ni pernah makan dekat sini bulan puasa thn lepas rasa Nasi Arab dia..

Sampai2 jerk Adik dah x thn nak tido..nasib baik ada seat mcm ni senang boleh bg Ziqry tido dgn selesa.
elok gak Ziqry tido xde la dia ngacau time kami nak makan. 
Zaquan pulak sampai2 terus naik atas dekat play area..
sampai x igt nak makan.


Time ni Abg kena paksa ngan Papa makan dulu sebelum main..

 Ermmm..tp biasalah Abg..kalau hati dia dah nak main, dia nak jugak.., makan nye sikit jerk, kek pun dia x mkn sbb dlm hati n kepala dia igt main jerk..

Mama minta tolong amikkan gambar Mama & Papa berdua pun ntah pape yg di snapnye..Biasalah kan mcm tu lah kita yg beranak kecik ni kan, so layankan jerk la kerenah anak yg mcm2 ni..jnji mereka happy.

Adik dah bangun setelah 45 minit gak dia tido ngan lenanya.
bangun2 terus mamam cake..

Walaupun xde gambar Mama & Papa berdua serta gambar kami berempat pada sambutan hari anniversary kali ini,  tetap happy dapat celebrate 5th anniversary kami bersama 2 permata hati kami.


*N3 Auto Publish*

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

14 comments:

  1. wah sedapnya kek tu, semoga berbahagia selamanya k...

    ReplyDelete
  2. terliur tgk kek kegemaranku juga huhuhuhuhuhu....

    biarlah sambutan sederhanakan janji kt satu family yg meraikkan..

    takpe.. nanti amik gambar mase raya jer hihihihihi...

    ReplyDelete
  3. hehehehe happy aniversery....bisslsh ada anak kecik nie....kena dulukan anak...

    apa2pun happy aniversery...moga kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete
  4. :p ok ler tu kan dr x pi mana2...
    cbrate beramai2 lg syok

    ReplyDelete
  5. Happy 5th anni eija..semoga berbahagia hingga ke syurga hendaknya..

    ReplyDelete
  6. Anniversary dgn anak-anak itulah yg membuat lebih ceria dan bahagia eija.

    Happy anniversary dik...

    ReplyDelete
  7. eppy anniversary kak eija.. :-)

    ReplyDelete
  8. @Anje a.k.a Mama_Balqis: kek SR mmg sedap, AMIN..terima kasih Anje..

    @Masya: hehe..mmg kek kegemaran ramai kan, betul2, biarlah bersederhana jnji antara kami saling ingat mengingati ..:)
    gmbar masa raya mmg wajib amik satu family..:))

    @Cik Jue Aka Ibu Farisyah: betul2, apa2 pun skrg ni mmg kena dahulukan anak. Terima Kasih Cik Jue..AMIN.

    @AzuraFazil DIN: kalau x g mane2 nangis kita dibuatnye..

    @Kamalia: AMIN..terima kasih Lia :))

    @KakZakie: betul tu kak, anak2 la penyeri hidup kita sbg suami isteri..., terima kasih kak :)

    @IntaNBerliaN: terima kasih Ina :)

    @Nad@MamaZN: terima kasih Nad :)

    @AyuArjuna Bigoshh: terima kasih sis :)

    ReplyDelete
  9. Happy Anniversary Sweetmama. Kaminye 5th anniversary sabtu ni... :)

    ReplyDelete
  10. happy anniversary..semoga berbahgia selalu..:)

    ReplyDelete
  11. S.U.R.I.A.T.I: Tq Dear :),
    Happy 5th Anniversary to u too..♥
    wah cantik tarikh 07.07.
    kalau ikutkan dulu kami mmg nak pilih tarikh 07.07.07 ni tau..

    @izz iizza: terima kasih, AMIN..:)

    ReplyDelete
  12. happy anniversary eija! moga terus berbahagia hingga akhir hayat kalian ye.

    seronok dpt luangkan masa berharga ngan suami n anak2 kan.

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails