Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, July 4, 2012

Sweetmama Pun Dah Ada Bola Bowling Sendiri :)

As Salam,

Akhirnya mama pun dah ada Bola Bowling sendiri, almaklumla skrg dah mula nak aktif main bowling walaupun suka2 main (selalu main masuk longkang jerk pun :p), tapi kalau ada bola sndiri ni semangat sikit nak main kan + pengaruh kawan2 yg tinggi..hehehe..

Akceli my friend yg offer utk beli promosi package dari ProShop Ampang Super Bowl di Metro Point Kajang ni (Package RM259 - Beg bowling, Bola Bowling, Kasut Bowling See Saw Bag dan Pencuci Bola Bowling). Dia berkenan sangat dgn kasut bowling kaler pink mcm pic kat bawah ni, itu yg dia tanya mama nak beli bola bowling tak, mama amik bola ngan bag dia amik kasut pink..

copy pic dari :- website proshopkjg

Promosi ni mmg tengah hangat skrg ni sampai cepat betul stok abis, ciannye kat kawan mama kami terlewat beberapa minit jerk dari seorang customer ni, kasut pink dh abis, last customer tu amik. Ermmm..memandangkan kami dah sampai pun time tu..beli jugak la package tu. Ikutkan dari bulan lepas lg kawan mama dh ajak pegi tp mama x berkesempatan nak pegi, inipun nasib baik kawan mama ni nak bawa mama pegi ngan dia. 

Eh panjang pulak intro mama ni..huhu..

Xmo citer panjang2 la, yeay dah ada ada bola bowling sndiri, itu sudah cukup menggambarkan keseronokan dalam hati kan. Nak tunggu Papa belikan sbg hadiah x dapat2 pun (paham ada byk perkara yg perlu Papa tanggung) , Papa pun dah dapat Idaman Hati Bola Bowlingnya tahun lepas, kini giliran Mama pulak la. Puas hati jgk sbnrnya dapat beli bola bowling dgn duit pendapatan sndiri + ini kira duit hasil APC jgk ler ni (nmpk gak ler mana peginya duit APC tu kan..)

Ini mama yg punye..:)
tarikh beli : 2 Julai 2012

♥My Redline Bowling Bowl♥

Hari Jumaat ni boleh la test bola bowling baru...

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

12 comments:

  1. wah siap ada bola sendiri tuh...mesti pemain boling tegar nih kan...hehe

    ReplyDelete
  2. Kakak rasa dah lebih 8 tahun kakak tak main bowling Eija. Dulu tempat kerja ada bowling rehat pun boleh main...

    Ada bowl sendiri dah senanglah kalau ada game..

    ReplyDelete
  3. beli pakej yer... bile dah ade bola sendiri mesti lebih bersemangatkan... kt pun dah lame x main huhuhuhu.. rindunya nak main boling.. mesti masuk longkang.. jer.. bile dah lame x main..;p

    ReplyDelete
  4. @Papa Mifz: xde la tegar, baru nak aktif jerk..

    @KakZakie: oh iye ke..,kalau tempat kerja ada bowling mmg confirm la main waktu lunch, skrg ni pun kami dok main waktu rehat hari jumaat.

    kak sy x pernah pun joint tournament, sy main suka2 jerk..:)

    @Masya: hehee..beli pakej yg harga murah jerk, kalau ikut kata brader yg jual ni, mmg murah dh sbnrnya pakaj yg dia bg ni..siap dgn warranty bola 3 thn..
    lepas ni try la ajak suami g main bowling, mana tau dia nak main kan..

    ReplyDelete
  5. wah.. bestnya dah ada bola sendiri.. wajib ajak abang g main selalu nie.. lepas nie giliran zaquan pula nak bola sendiri.. hihi..

    ReplyDelete
  6. layan betul ni sampai ada bola sendiri..

    ReplyDelete
  7. wah... mahal jugak ye kak eija set bowling ni...

    lps ni mkin rajin la kak eija main.. :-)

    ReplyDelete
  8. wah...promosi baik nie..apa2 lagi mesti rembatlah..pasni boleh main bowling hari2...

    ReplyDelete
  9. @Cute MuM: hehe..segan pun ada, mmg besh ada bola sndiri w/pun sbnrnya k.ct tak terror main pun..
    arrange la, tp tu la abg mmg setiap bulan ada tournament bowling opis dia, untung la boleh asah skill..
    hahaha...x mustahil..,tp setakat ni biarla diorg main mainan bowling plastik jerk dulu..(kejam x?)

    @izz iizza: dah minat mcm tu la..

    @IntaNBerliaN: Itulah kalau ikut kan mmg mahal pun set bowling ni, kalau bola hard core lg mahal.., k.eija pnyer ni bola plastik jerk..lgpun tgh ada promosi pakej murah..terpengaruh gak beli..hihi
    hehe..iye kot.., kalau x rugi pulak beli bola tp x main kan..

    @Cik Jue Aka Ibu Farisyah: Itula promosi baik pnyer..hihi,
    x larat la kalau nak main hari2 sbb sukan bowling ni melibatkan kos..

    ReplyDelete
  10. salam..

    i ade set bag bowling (boleh tarik ada roda), bola n kasut klu sesiapa yg berminat..msh baru (sempat guna 2 kali jek)..

    nak let go sbb dh lame n xde mase nk main bowling..huhu

    klu interested, sms i ehh 012-741 8850

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam edlina,

      orait..nnti i inform kat kawan2 yg berminat, if ada yg berminat i bg contact no u ni..

      TQ.

      Delete
  11. Bowling Tournaments
    You've furnished excellent info concerning small business talking to which in turn represents an important position in an undertaking and offer knowledge along with skills in order for the consumers. Much like we look at some sort of effectively prepared small business could undoubtedly be successful. Bowling Tournaments

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails