Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, July 13, 2012

32 Tahun Sudah ~Celeb an advance + Meraikan Fil Bersara.

As Salam.

11 Julai 2012 - ♫ Eppy Bday To Me ♫ 
Eppy 23rd besday...opppsss.32nd besday... :p

Alhamdullillah 32 tahun sudah, sudah berkahwin dan punyai 2 lil  heroes..Moga dengan pertambahan usia ini mematangkan lagi diri ini dan bertambah keyakinan diri, Moga terus dilimpahi rezeki dan dikelilingi oleh mereka2 yang tersayang serta dilindungi dan dirahmati oleh ALLAH S.W.T..AMIN.

Terima kasih sangat2 pada Mr. Papa dan Adik2 Ipar yang planning utk sambut besday Mama bersekali dengan meraikan Ayah Mertua yg secara rasminya last bekerja pada 10 Julai 2012. Tarikh sepatutnya FIL bersara 1 Sept 2012 tetapi setelah ditolak dgn CR yg byk dapat la bercuti/bersara awal. Selamat berpencen ye Ayah..:)

Siyes mmg x jangka pun akan ada majlis utk celeb bday mama sekali, sbbnya majlis nak meraikan FIL yg bersara pun Papa baru bgtau pagi 10hb tu ckp nak sambut di Pizza Hut Warta Bangi jam 8 mlm, jadinya Papa pesan yg 10hb tu balik awal.

Ermmm..tp sudahnya balik lewat jugak, sbb adik ipar dah uruskan semua, Zaquan & Ziqry pun nnti Mak & Ayah yg bawa terus ke Warta, So kami hari tu pun bertolak terus dari opis ke Warta. OTW dalam kereta mmg Mama ada borak ngan Papa ckp igt x esok tarikh ape n ckp nnti boleh lah beli sepotong kek untuk Mama n mmg nak ajak Papa lepas meraikan Ayah, boleh la kita celeb bday Mama kol 12 nnti. Patutla Papa buat2 bodo jerk bila Mama tanya, rupanya mmg dh ada planning. ^_^..

Majlis yg dirancang ialah makan2/dinner @Pizza Hut, mereka adik beradik Mr Papa plan belanja makan2 meraikan Ayah yg bersara, kebetulan tarikh last ayah bekerja 10hb Julai 2012 dan besday Mama jatuh pada keesokan harinya 11 Julai 2012..itu yg mereka plan sambut besday mama bersekali.

Maunye x terperanjat..tgk cake tulis 'Selamat Hari Jadi kak Siti', kalau Papa mesti dia tulis  'Happy Besday Mama' , itu yg terus tanya dkt slh seorang Adik Ipar siapa yg belanja..rupanya mereka semua yg belanja termasuk Papa la..Terima kasih semua..♥uols...

Feberet Bday Cake..Choc Mousse..


Tq My Adik2 Ipar
(amik gmbar candid jerk..nak bangun pun x senang sibuk dok jaga Ziqry di sebelah)

Detik2 nak potong cake 'besday mama'..hihi
celeb besday mama dulu, kiranya in advance la sbb sambut sblm jam 12 mlm + sementara menunggu makanan yg diorder sampai.




FIL & MIL

FIL yang dirai..pasangan romantik ni..

4 keping pic di atas cilok dr FB adik Ipar..hihi,
see mcm mane nak bergambar sgt, kena berkepit dgn Adik Ziqry, tp dlm masa yg sama sompat gak la candid2..mana2 yg patut..


Selalunya Gambar makanan mmg wajib candid..hehe
menu utama ada 3 jenis pizza + Hut Platter + Chicken Deli Wing + lg dengan menu Kids eat free everyday (utk setiap pembelian RM20 ke atas layak dpt free..)


  Kanak2 Riang

Terima kasih sekali lagi buat family yg sama2 celeb my besday..:)
Terima kasih juga buat kawan2 yg wish thru SMS & FB,  
Terima kasih Cute MuM up N3 Besday,
Terima kasih Cha bg Bday kad yg sgt sweet (n3 x sempat wat lg)
Sayang Kamu2 Semua ♥

P/S: 3 Hari ada Audit di KL, N3 besday pun baru hari ni berkesempatan nak update..terima kasih ye pd kawan2 yg sudi singgah blog w/pun x berupdate :)

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

11 comments:

  1. Happy belated birthday mamaZaQuan :)

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt ipar-ipar yg sporting..:)

    happy birthday ya..semoga sentiasa dilimpahi kebahagian hingga ke akhir hayat..:)

    ReplyDelete
  3. happy belated ye :))

    singgah malam sini :)
    jom tgk jubah~~
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.171924036265988.16609.103619356429790&type=3

    ReplyDelete
  4. happy birthday...
    hihi... kami dah plan dr hari kenduri..
    tue yg suprise..
    happy birthday yer....

    ReplyDelete
  5. HAPPY BESDAY..
    ari tue dah baca n3 dari uyun...
    tak sabar nak baca n3 tuan punye badan...
    hahahahaha happy besday sweetmama...
    moga allah berkati akak dan keluarga selamanya

    ReplyDelete
  6. wahh sweetnya.... suprise kan...
    happy bestday .. kire eija ni akak pada saya lah hihihihihi..... ;p

    semoga dipanjangkan umur dah dimurahkan rezeki .. amin...

    ReplyDelete
  7. happy belated birthday yer...!!

    semoga panjang umur dan murah rezeki serta bahagia disamping keluarga tercinta...amin...

    ReplyDelete
  8. @ADEEYA: Terima Kasih Adeeya :))

    @izz iizza: mmg sporting² jerk semua :)
    Terima kasih..AMIN

    @ainulaqma: terima kasih..:))

    @Cute MuM: ohh ye ke, anyway mmg surprise n TQ sekali lagi :))

    @Cik Jue Aka Ibu Farisyah: Amin..,Terima kasih Cik Jue :)
    Hihi..itula tuan pnyer badan lambat update n3..

    @Masya: Amin..terima kasih Yana..:)
    hihi..itulah tua dah saya..kebykan kawan blogger mmg muda dari saya,tp sbb dh terbiasakan diri dgn panggilan eija, mmg x kisah pun nak panggil kakak ke x, kalau mereka panggil k.eija pun sy terima jerk..hihi. kalau panggil eija jerk terasa muda sikit kan..:P

    @nn lylyn: terima kasih dik :))

    @Papa Mifz: Amin..terima kasih Papa Mifz :)

    ReplyDelete
  9. happy belated besday eija..

    ReplyDelete
  10. @fieda: terima kasih k.fieda wish di Fb & Blog :))

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails