Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Saturday, July 21, 2012

Menu Sahur Hari Pertama Puasa 2012 ~ Nasi Goreng Sardin Telor Mata~

As Salam,

Alhamdullillah hari ni berjaya masak utk sama2 bersahur dgn en. suami. Kunci Jam pukul 4.00 pagi tp tersedar jam 4.30 pagi, nasib baik setengah jam jerk selesai masak dah, lagipun masak menu yg sgt senang jerk pun..Nasi Goreng Sardin dengan Telor Mata...hihi


Tidak dilupakan Buah Kurma 


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

5 comments:

  1. eijs.. sedapnya nasi n telur tu.. nasib ari ni bln pose.. sabar2.. ekekeee.. saly x tkejut terus..sedar2 dh hmpir nk azan.. smpat mkn kurma n minum jerk.. huhuhuu...:(

    ReplyDelete
  2. wah, sedapnya. Liza mkn apa yg dimkn masa sahur ja. hihi... Awal2 dah malas.. Selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah .. kami sahur nasi dgn sup sayur jer.. kurma sikit .. masa ramadhan pertama tu...

    ReplyDelete
  4. @saly@mama-i: ala biasa jerk nasi goreng sardin telur mata tu...masak simple2 jerk pandai..huhu
    ohh iye ke nasib baik jugak dapat mkn kurma dgn air ye..

    @Liza: kalau eija ni masak utk berbuka msti rasanye mcm tu jugak eija buat, panaskan lauk semalam utk sahur hari ni, tp eija berbuka compom x masak,hari2 berbuka di rumah MIL, so itu yg amik peluang masak sahur utk suami
    Slmat berpuasa..:)

    @Masya: Menu ape pun okey jerk yana, janji kita dapat masak & sahur bersama2 keluarga kan.., eija ni pun pandai masak yg simple2 jerk yana..goreng2 boleh la, kalau berkuah tu failed..hihi

    ReplyDelete
  5. nasi goreng sardin??.. penah dgr tp xpenah rs.. sedap ek.. nanti nak try gak la ;-)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails