Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, July 6, 2012

Projek Main Bowlling | Testing Bola Bowling Baru :)

As Salam,

Hari ni berkesempatan untuk testing bola bowling baru mama...ecehhh..mainnye x seberapa pun.. :p

Ikut kan ni projek main bowling kami yg dah tertangguh 2 bulan..masing2 bz keluar Audit boleh dikatakan setiap minggu. Sebelum ni mama pernah cerita geng main boling dah bertambah kan, sedeynye geng2 lain byk yg x dpt nak menjointkan diri di saat2 akhir, tp mcm biasala kami berdua tetap terus kan..berdua pun mmg jadik..

Me & My friends yg setia..:))
gmbar amik sndiri..heheh (boolatnye pipiku..huhu)

Testing bola baru..mmg sedap main la bila ada bola sendiri ni w/pun bola bowling mama ni bkn bola hard core pun, bola plastik jerk, tp bila dia  ngam dgn jari kita..itu yg main best tu..tpkan..score mama still x dapat capai target lagi la..huhu (selagi x capai selagi tu mmg x kan publish score dkt blog ni..hehe)


Kebetulan My friend petang ni ada meeting, baru ingat nak belanja dia makan tempat besh2 sikit, So kami main 2 frames jerk n sambil main sambil makan jerk kat ARL Bowling, Alamanda ni. Main waktu rehat mcm ni la..terkejar2 sikit..

Kami makan Soto Ayam jerk.., Soto Ayam dia sedap tp sikit..x kenyang mama ..hehe

 To My Friend :-
Insyaallah kalau ada rezeki lebih i belanja u makan lg ye ..rasa mcm x besh pulak i belanja u makan soto ayam jerk tadi.
Terima Kasih sangat2 bg i kasut bowling u free jerk..:))


* Projek Main Bowling:-
Pertama (2 Mac 2012) - 2 Orang
Kedua (23 Mac 2012) - 6 Orang
Ketiga (6 Julai 2012) - 2 Orang

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

9 comments:

  1. akak dpt kasut boling free?
    bestnye!
    saya dah lama tak main, hehe
    kalu main pun asek masuk longkang jek pun
    kekekeeke :)

    ReplyDelete
  2. seronoknya main bowling... kami pun baru cdg minggu lepas pttnya nak main.. tp abg ipar terpaksa kerja pulak.. batal programm huhuhuhuhu...

    bestnya dapat kasut free.. bola tu cantiklah ade corak...

    ReplyDelete
  3. wah dah ada bole sendiri...mesti bukan calang2 nie...

    ReplyDelete
  4. wah...muka penuh dengan semangat bila dapat main guna bola sendiri...:)

    ReplyDelete
  5. siap boleh makan lagi..bestnya..:)

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhhhh siap dh ado bola sdiri u .. kelasssssss kau maria ..

    ReplyDelete
  7. @ADEEYA : :))

    @Nad@MamaZN: yup..mmg besh dpt kawan yg sgt supportive :)
    hehe..ala nad, k.eija main pun masuk longkang jugak..

    @Mama Tun Nur Safiya: itula kurang sorang geng main bowling..

    @Masya: Oh iye ke, mmg best.., hehe terima kasih mmg saje pilih yg bercorak n colourful sikit..:)

    @cik Jue Aka Ibu Farisyah: aduihai malu la pulak eija jadinya.., mana ada calang2, mmg x pandai main pun sbnrnya main utk suka2 jerk..kalau lah pandai main dh lama tunjuk score kat dlm blog ni, ini nak tunjuk score pun segan..

    @Papa Mifz: hehee..nmpk semangat ye..

    @izz izza: mana2 tempat bowling pun ada tempat mkn dia, cuma mahal sikit ler harganye..standart kopitiam..huhu, main waktu rehat itu yg terus order mkn sekali..

    @AzuraFazil DIN: Hahhahahaa..kelasss la sgt...,bg naik semangat sikit utk main w/pun main x seberapa pun sbnrnya zura..hehehe

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails