Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, March 2, 2012

Projek Main Bowling..Berdua Pun Jadik!

As Salam,

ini projek tengahari tadi, waktu rehat yg panjang digunakan dengan projek main bowling..ikutkan kami nye planning ni nak main beramai2 satu unit, tp iye la selalunya hari Jumaat ramai yg ada projek sndiri..xboleh nak janji sangat..

Projek main bowling ni dah lama kami plan, mmg plan minggu selepas dapat gaji kalau x kuar audit hari Jumaat nak main bowling..ala sebulan sekali kan..apa salahnye..heheh. Pada mulanya geng2 opis setuju semua, kalau xde hal nak joint , tp iyela kita hanya merancang tuhan yg menentukan kebetulan geng2 lain ada urusan lain yg lebih penting, tapi projek kami berdua tetap on, lgpun mmg kami berdua yg nak sgt main n kami la ketuanya..huhu..

berdua pun tetap menjadi ..main sampai lebam..4 frames sekali sorang main..1 frames RM5 jerk..kiranya hari ni habis ler RM20 sorang nak main bowling pnyer pasal..

me & my opismate


Mama siap tukar baju t-shirt & tracksuit


my friends - slumber jerk pakai baju kurung ngan tracksuit.
teringat masa zaman sekolah dulu, waktu pendidikan jasmani pakai baju kurung ngan tracksuit..heheh


Walaupun hanya kami berdua jerk yg dapat joint projek main bowling ni, kami tetap enjoy bermain..Mama main lebih kepada suka2, tp my friend tu mmg terror main tau..point nya pun 130 ke atas jerk..saje x nak tunjuk point kat sini sbb point mama teruk..huk3...

ingat kan main bowling ni x berpeluh sbb main dalam aircond, tp sbnrnya berpeluh jugak..kiranya aktiviti bermain merangkap senaman untuk hari ni..hehehe

p/s: ramai jerk rupanye yg g main bowling waktu rehat hari jumaat dgn berbaju kurung.

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

7 comments:

  1. syoknya lama tak main bowling..ada geng mmg best...

    ReplyDelete
  2. 4 frames sekali maen??/adehhh...tak larat YM...ekeke

    ReplyDelete
  3. tuh dia.. mentang²lah rehat jumaat lama yer..

    rindunya ama tak main boling.. amir pun dah merenggek² ajak..

    ReplyDelete
  4. ooo yeke.. ramai ek pakai baju kurung..

    saya xreti sgt main bowling, asyik msk longkang je..hihii

    ReplyDelete
  5. @e_da: itula sbb ada geng tu yg menjadik..:)

    @YaYaNsMuM: heheh..lepaskan gian main,
    selalu kalau main dengan asben & anak2..2 frames jerk..

    @Masya: hehe, 1st projek ni yana, sebelum ni x pernah pun try main waktu kerja.., memandangkan ok, lepas ni boleh la kami turun main waktu rehat hari jumaat setiap bulan..hik2..

    sesekali apa salahnye bawa amir g main bowling, bg pendedahan..bdk2 kadang2 dapat baling 1-2 pun dh srnok..

    @IntaNBerliaN: haah, ramai jerk rupanye yg slumber main pakai baju kurung..
    ala ina, eija pun bkn pandai sangat main, baru nak start main secara serius bowling ni, selama ni eija pun main suka2 jerk..

    ReplyDelete
  6. klu su, baju kurung pun redah je...
    tp kan...smpi la ni tak reti2 lg. wlupun selalu gi main, point su pun tak pernah sampai 100.(psst..rahsia tau).hahaha

    ReplyDelete
  7. @S.U.R.I.A.T.I: itula ramai yg pakai baju kurung main rupanya, untuk bulan kedua ni eija malas nak tukar baju, redah pakai baju kurung.
    hahah..sama la point eija pun su, kadang2 jerk tercapai 100++..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails