Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, March 7, 2012

Wordless Wednesday | Syoknye Dia@Family Trip Cuti2 PD 2012

As Salam

Pengalaman pertama Ziqry bermain dengan pasir & air laut. Bukan main syok lagi dia


p/s: x berkesempatan lagi nak update story percutian & BW ke blog kawan2..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. anak-anak saya semua takut dgn laut, nak duk kat pantai cam ziqry tu jauh sekali la :)

    ReplyDelete
  2. @Anamarza: oh iye ke, anak eija dua2 jenis hantu air..x takut air langsung..
    Ziqry ni masa mula2 jerk takut ngan air laut sbb sejuk..tp lepas tu x takut dah..,Pasir pun sma masa mula2 pegang dia mcm geli, lepas tu siap boleh main sorang2 pasir tu..

    ReplyDelete
  3. Uishhhhhhhhhhhhhhh!!
    Besh nyer dia main ombak..
    Hati2 sayang.. ;)

    ReplyDelete
  4. @Salina@IbuAqil: hehe, x berombak sgt pun time ni..lgpun time mandi mmg di dukong oleh Papanya / Atoknya..

    time main pasir baru bg lepas bebas..

    ReplyDelete
  5. seronokla dia ye..makan pasir tak dia tu?hehe

    ReplyDelete
  6. @Kamalia: mmg srnok & puas sgt anak2 eija mandi & main pasir..
    sib baik dia x pandai masuk kan dalam mulut pasir tu..

    ReplyDelete
  7. sy xpnh lg bawak alisha g tempat gini.. sebenarnya teringin jugak.. tp asyik tangguh je.. smpai skrg x pergi jugak lagi...hihiiii

    ReplyDelete
  8. "hai pakwe. pssst-psst-pssst, pakwe. he'e pakwe ni, buat derk je dia"

    nmpk berisi la ziqry ni bila tak pakai baju.

    ReplyDelete
  9. alahai... syoknya dia main pasir tu.

    anak2 izan pun dah lama sgt tak ke pantai. kalau dorg tgk gmbr ni komfem suruh pegi juga.

    ReplyDelete
  10. @IntaNBerliaN: Insyaallah nnti akan tiba gak masanya tu..
    bawala bdk2 msti srnok kalau dapat g tempat2 mandi manda ni tau..

    @Cha: "ape la aunty ni..Ziqry tengah syok main pasir ni.."

    badannye mmg agak sedap jugak ler..tp xde la se chubby Aie..mmg garam sgt tgk badan Aie yg bambam & berketul2 itu..heheh.. :)

    @Izan Ishak: "mmg syok ler aunty Izan.."

    heheh..itu la kan bdk2 mmg selalunya teruja & suka kalau bab2 mandi manda ni..srnok main air..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails