Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, March 26, 2012

Projek Main Bowling | Geng Main Bowling Dah Bertambah ♥

As Salam,

Sebelum ni mama ada citer projek main bowling kami(Geng Opismate) yang diadakan for fun sambil mengasah skill pada  setiap bulan sekali selepas dapat gaji(Lunch Hour Hari Jumaat).Kali pertama projek main bowling kami berdua pun jadik. Kali kedua ni dah semakin ramai menjointkan diri, barula besh..,Hope projek main bowling ni akan berterusan dan berjalan dengan lancar.

Geng Bowling Opismate
Projek Main Bowling Kedua Thn 2012 : 23 Mac 2012 (Jumaat)
ARL Bowling Alamanda, Putrajaya
Kali ni kami main redah pakai baju kurung jerk main, malas nak tukar bila tgk masa kali pertama main ramai jerk yg main pakai baju kurung.  Masa main berdua dapat main 4 frames, bila dah ramai ni main 2 frames jerk sempat, tp xpe tetap enjoy..^_^..

Hehheee..kelaparan sume, dah main waktu lunch kan..
Makan sambil berbowling

Menu mama..tekak western..Spagetthi Bolognise

Point Bowling? Tunggu dah dapat skill n maintain point 120 ke atas br nak tunjuk..boleh x gitew..hahaa

*Projek Main Bowling:-
Pertama (2 Mac 2012)- 2 orang
Kedua - (23 Mac 2012) - 6 Orang

P/S: hari ni seharian Mama ada kerja opis yg perlu diselesaikan, so mmg tak on langsung pun Blog/FB time keje, sbb tu jerk cara supaya mama dapat tumpukan perhatian pada kerja, kalau On, msti Mama akan curi2 jg baca/update..ehhehee,So sorry x dapat BW blog kawan2...ada masa Mama melawat..Terima kasih sudi baca my blog yg x seberapa ni..:))

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. wah,mama..vogue de vass main bowling pakai baju kurung ye.tapi,okla kan,nanti nak tukar baju ambik masa jugak..
    sedap tu spageti tu..terliur saya..
    time ni pakai CL ke?

    ReplyDelete
  2. wahhh cayala siap pakai baju kurung main bowling...

    ReplyDelete
  3. yg besh sumepakai bj kurung .. geng2 bowling muslimah gitu ..

    ReplyDelete
  4. @Kamalia: ahahah..xde la vogeu the vass pun..baju kurung biasa jerk pun pakai g keje..
    heheh..btol2 nak kejar masa, lepas ni kalau rasa nak tukar baju kena tukar dr opis kot
    boleh thn la rasanye spagetthi tu sbb byk daging tp eija jenis lebih suka mkn spagetthi kalau ianya berkuah sikit..
    haah 1st time rasmi pakai CL kaler pink..hik2..

    @amiey lee: mmg majoriti kaum2 perempuan yg mghabiskan waktu rehat hari jumaat yg panjang dgn main bowling pakai baju kurung jerk..nmpk sgt kakitgn awam yg dok main kan..huhu

    @Fazilzura: hahaha..itu la muslimah sgt kan..lgpun mak2 dara sume yg main..

    ReplyDelete
  5. gitu yerk main bowling pakai baju kurung... ayujerkan...

    ReplyDelete
  6. comella eija. eh sedapnya spageti. ssuka2. lama dah kita tak main boling. harus smua ke longkang. ngeeee.

    ReplyDelete
  7. @Cha: comel tang mana tu cha, pipi pun dah boolat sgt tu..
    yup mmg sedap..
    ala eija ni bkn teror sgt pun main cha, ada jerk balingan yg masuk ke longkang jugak..hehehe
    Cha jom kita main bowling sama, tp kena tempah 2 lane la.. satu lane untuk kita, satu lagi untuk anak2 kita..hehehe..

    ReplyDelete
  8. wah... kali ni lg best main.. dh mkin ramai join k.eija..hihii

    ReplyDelete
  9. mmg vogue gitumain boewling pakai baju kurung...

    alahai... sedapnya spagetthi tu...

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails