Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, March 20, 2012

Alhamdullillah..Ada 4 BE Bertambah | TQ Nuffnang!

As Salam,

Alhamdullillah pagi td check akaun nuff ada 4 BE tengah running, walaupun ciput tapi hope dapat kumpul dan merasa untuk cash-out suatu hari nnti, x pernah lagi merasa duit hasil nuff..huhu..




4 BE yg tgh running :- 2 BE (Jacobs Peraduan Ibuku Inspirasiku & SCA Drypers Master) di blog utama sweetmama. 2 BE berkenaan adalah promo untuk contest..apalagi jom la joint kawan2. Contest Jacobs Peraduan Ibuku Inspirasiku tu mama rasa mcm nak cuba masuk, tp Contest Drypers tu malas nak masuk sbb kena raih undi..bab nak meraih undi ni letih kita dibuatnya kan..

2 BE lagi (Maxis Hotlink Bagus Starter Pack & Red FM Relaunch) di blog contest mama (sweetmama conway). Moga dapat terus menjana income..w/pun blog contest mama dh suam2 kuku..

1 BE Kimberly Clarke Huggies Dry Comfort dah ME. 


TQ Nuffnang ♥


*Jumlah BE 2012 :- 7


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. wah bestnya...banyak tu 4 ketul

    ReplyDelete
  2. tahniah nk try la masuk contest tu ..hehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. moga masyukkkkk.. :-) BE jacob tu saya pun ada jugak.. 1 je BE dkt blog saya...hihii

    ReplyDelete
  4. @Lelord: Alhamdullillah..4 ketul tp setakat ni amaunnya cikit jerk..

    @Masya: Alhamdullillah..:)

    @eima: terima kasih..:)
    try jgn x try mana tau ada luck kan..
    lgpun just karang esei ttg Ibuku Inspirasiku..cuma biasa la nak melayakkan kita joint contest tu kena kumpul at list 10 mata dgn mmbeli barangan Jacob..

    @Syuhada: Alhamdullillah.. :)

    @IntaNBerliaN: Alhamdulillah..terima kasih :)
    itula rasanye mmg ramai yg dapat Jacob tu sbb itu BE promo untuk contest..nak tarik ramai org join contest tu kan..

    ReplyDelete
  5. sama mcm sy..tapi skang tggal 2 je BE, 2 lagi dah ME..haha..agak malas di situ..apapun,tahniah eija..iA,ada rezeki utk cashout kan nanti tu..

    ReplyDelete
  6. Same lar kita.ym pun tk pnh merasa.huhu.tkpe, ader rzki,insyaallah tk kemana.

    ReplyDelete
  7. @YaYaNsMuM a.k.a YM: btol tu moga ada rezeki kita semua merasa hasil nuff ni kan.. AMIN.

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails