Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, March 19, 2012

Menang Promosi Lisa/Blincon | 1st time menang Contest Majalah

As Salam,

Alhamdullillah setelah 3 bulan berjinak2 dengan contest majalah (mula bulan Jan 2012) akhirnya rezeki tiba juga untuk mama menang, 1st time menang contest majalah ni..


Mama menang dari contest Majalah Lisa Malaysia (Isu 5 bertarikh 15 Jan 2012), Mama menang promosi Lisa/Blincon. Blincon ni jenama Contact Lens. 


sms ni mama terima pada 12/3/2012
seminggu dah berlalu
tp hari ni baru berkesempatan untuk update..

ini la promosinya/hadiah yg bakal mama dapat
Mama menang vaucer produk BB bernilai RM200



Hadiahnya kena amik sendiri di Pejabat Lisa Malaysia di Bukit Damansara. Mama ada minta tolong dekat adik ipar mama tolong amik kan (Cute MuM yg memang sangat bertuah dengan contest Majalah Lisa ni). Kebetulan pulak Cute MuM pun menang promosi yg sama). Tapi itu la x berkesempatan nak jumpe Cute MuM bg salinan i/c.


Sekarang ni mama dah bg Aura Contest Montest ni dekat opis, selalunya mama kalau beli Majalah akan bawa ke opis untuk isi form/sms contest, kalau nak buat kat umah mmg x berkesempatan sbbnya bila nak buka/baca majalah jerk, pasti ada sikecik yg sama2 nak baca majalah (Zaquan & Ziqry).


Akhirnya Aura yg mama bg kat opis ni berjaya tarik minat slh seorang my friend untuk mencuba. Alhamdullillah dengan sekali cuba sms, my friend ni berjaya menang promosi lisa yg terbaru (Isu 8 Bertarikh 1 Mac 2012). My friend menang Promosi Premium Hunger Games . Yang bestnya Mama terus tumpang minta tolong dia amikkan hadiah yg mama menangi. (kebetulan Asben dia keje KL, boleh la minta tolong asben dia amikkan..heheh)

My Friends menang hadiah utama lagi:- dapat T-shirt, Beg, Topi  dan 4 pas tayangan perdana filem Hunger Games

The Moral of Story :- x rugi pun kita war2kan contest yg kita masuk/kongsikan bersama contest yg ada, see now my friend menang, dengan rela hati dia tolong mama amikkan hadiah vaucer yg mama menangi :D

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. murah rezeki eija..
    tahniah sahabat.. rasanya mmg berbaloi2....
    penat lelah join dapat sesuatu yang sangat berharga...

    ayu tabiklah..

    ReplyDelete
  2. Wah tahnia usaha tangga kejayaa

    ReplyDelete
  3. wah bagus ni.. siap kawan kak eija pun join ek.. yg syok tu.. sekali join dah menang hadiah utama.. tahniah kak eija n kwn kak eija :-)

    ReplyDelete
  4. tahniah eija. untung juga ada kawan yg boleh tolong ambilkan tu.

    ReplyDelete
  5. @Citarasa Rinduan: Alhamdullillah , terima kasih Ayu :),
    yup betol tu Ayu..itu yg teruja bila menang & bila dah menang sekali buat semangat nak terus berusaha, mencuba & mencuba lagi..kalau ada rezeki x kemana kan..
    Ala Ayu kemenangan eija ni kecik jerk nak dibandingkan dgn geng2 comper yg lain, lg hebat..

    @Zie: Alhamdullillah, terima kasih :)

    @Adyshariz: Terima Kasih :)

    @IntaNBerliaN: terima kasih Ina :)
    yup bkn shj dia amikkan hadiah utk k.eija, tp siap offer untuk beli majalah secara bergilir, itu la dia penangan contest lebih2 lagi sekali try menang pulak tu :))

    @Izan Ishak: Terima Kasih Izan :)
    itu la mmg beruntung sbb nak harapkan sndiri pergi msti berkurun dah la nak pegi kena pegi waktu hari bekerja.

    ReplyDelete
  6. murah rezeki selalu menang contest, memang jari bertuah ni... bagilah aura tu kat saya sikit...

    ReplyDelete
  7. @Masya: Alhamdullillah..
    tp xde la selalu yana, untuk contest majalah, ini 1st time menang..:)

    sy buat n3 ni kiranya bg aura untuk pembaca blog sy jugak la kiranya ni, sbb sy dok baca blog kawan2 comper yg lain la yg buat sy minat nak joint contest/mencuba nasib..heheh

    Hope yana tertarik la nak mencuba pulak, tp kena melabur sikit la beli majalah..hehehe

    ReplyDelete
  8. Alhmdulillah, bestnye menang.ym tkde rzki menang lg.huhuhu.doakan ym yer eija.:-)

    ReplyDelete
  9. YaYaNsMuM a.k.a YM: Insyaallah, eija doakan lepas ni rezeki YM pulak menang..AMIN.

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails