Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, March 5, 2012

Alhamdullillah...Masih Ada Rezeki Menang GA Blog

As salam,

Dalam suam2 kuku joint CGL di Blog sekarang ni, Alhamdullillah masih ada rezeki untuk menang Giveaway anjuran IntaNBerlian@Ina. Sweetmama salah seorang pemenang bertuah bagi IntaNBerliaN First Giveaway.



Hadiah yang bakal dimenangi:- sponser by Gojez Houz


Egyption Magic Cream Trial 10g RM15.00

Terima Kasih Ina & Alisha yg cabut nama aunty eija..hehee, terima kasih juga buat sponser hadiah dan Tahniah kepada semua pemenang2 yang lain..^_^..Penganjur sangat baik hati tau kpd mereka yg x menang hadiah sponser tetap akan dapat hadiah dari penganjur contest..terbaek la..:)

*Kemenangan pertama CGL Blog thn 2012

P/S: Nak update story holiday PD 2012 tp gambar pulak x dpt nak upload kat PC hari ini..


K/Kini: adeii tersalah pandang semalam masa update hadiah yg dimenangi, sbnrnya mama  adalah pemenang cabutan ke-4 so hadiahnya Egyption Magic Cream Trial 10g RM15.00, tersalah pandang ingat menang Softfea Beauty Essence2 in 1 set RM39.90..hehee, itula excited sgt sbb dah lama x menang..hik2..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. tahniah eija...! menarik hadiahnya...

    izan pun dah lama sgt tak join cgl kat blog...

    ReplyDelete
  2. tahniah eija.............moga menang dan menang lagi :)

    ReplyDelete
  3. @Cik Rose Cute: Terima kasih Cik Rose :)

    @Izan Ishak: terima kasih Izan :),
    itula eija joint ikut mood, kalau tetiba time tu mood nak joint datang, joint la, tp mmg lebih byk "M" dr "R"..hhee

    @AyuArjuna Bigoshh : terima kasih sis.. :),
    AMIN.

    @sue zainun: terima kasih sue :)

    @fieda rafli: terima kasih k.fieda :)

    ReplyDelete
  4. tahniah eija.. :-)

    btw, sy ada anto emel..

    ReplyDelete
  5. tahniah eija... suam² kuku pun sekali join hadiah berbaloi² oklah tu kan.. hihihihihi....

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails