Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, March 15, 2012

Hadiah Manang IntaNBerliaN's First Giveaway! |Egyption Magic Cream Trial 10g

As Salam

Hadiah menang IntaNBerliaN's First Giveaway dah selamat sweetmama terima pada 13 Mac 2012. mmg cepat betol penganjur/sponser hantar hadiah kepada pemenang. Terima kasih ina@penganjur GA & terima kasih Gojezhouz yang sponser hadiah ni - Egyption Magic Cream Trial 10 g (RM15.00).

 sweetmama suka hadiah ni...mmg byk kegunaan nye..

Berikut sweetmama copy paste kelebihan/kegunaan Egyption Cream ni untuk makluman mereka yg lain kalau ada yg tertanya2 ape Egyption Cream ni dari blog Gojezhouz

Egyptian Magic is an all-natural skin cream made from six of nature’s most powerful moisturizing and healing ingredients. For more than 20 years we have been blending these ingredients using our unique, proprietary process based on a formula that was created thousands of years ago in the land of the Pharaohs. The result is a luxurious cream with moisturizing and nourishing properties that are legendary among celebrities, the fashion industry, even doctors and hospitals. With that support, Egyptian Magic has grown exclusively through word-of-mouth to be one of the most popular and widely endorsed skin creams in the world. 

Hot selling product from US
- Skin care moisturizer & beauty cream
- Healing Burns & Treating Cuts and Scrapes
- Healing Scars
- Natural Hair Conditioner
- Eczema & Psoriasis Treatment
-Makeup Remover
-Skin Rash,Diaper Rash
-Chicken Pox
-Clear up foot odor
-Stretch marks
-Athletes foot
-Sun and Wind Moisture Protection
-Aromatherapy
-Hemorrhoids
-Vaginal Moisturizer
-Vaginal Cream
-Cold Sores
-Chapped Lips
-Dry skin,Itchy skin,Cracked Skin,Ashy Skin
-Massage lotion/Oil
-Shaving cream for legs and face
-After-shave cream for legs and face
-Relief from razor bump
-Dry scalp,Itchy scalp
-”Hair tamer”
-Hot oil hair treatment
-Surgical incisions
-Skin irritations


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

15 comments:

  1. wah..dah dapat ye hadiah ni...untung eija sbb byk kelebihan krim ni...

    ReplyDelete
  2. @fieda: haah dah dapat, itula multi purpose krim ni..:)

    ReplyDelete
  3. Tahniah sis.. ;)
    Happy weekend & TC yer!! ;)

    ReplyDelete
  4. @Cik Rose Cute: heehe..sume hadiah pun best kan..

    @Salina@IbuAqil: Terima kasih :)
    Happy Weekend 2 u 2..:))

    ReplyDelete
  5. Wah dah dapat yer tahniah..

    ReplyDelete
  6. wah, bestnye... 1 krim je tpi mcm2 kegunaan ^_^

    ReplyDelete
  7. assalmualikum eija..

    lama ayu tak berblog, nie tengah cari mood..
    tahniah ya, sebab menang. banyak sungguh kelebihan krim tu.. thanks syer

    ReplyDelete
  8. dhlama giler tk join sbrg contest atau GA..hehehe.. tahniah dpt hadiah..

    ReplyDelete
  9. @Zie: yup dh dapat..terima kasih :)

    @Ms Fai: itula eija pun x sangka byk kegunaan cream ni rupanya..

    @Papa Mifz: terima kasih :)

    @Citarasa Rinduan: Waalaikumussalam Ayu,
    Oh iye ke, biasala tu ayu berblog ni kadang2 mmg ikut mood..
    sorry ye eija pun dh lama x BW ke blog ayu..sejak akhir2 ni bz x sempat BW blog kawan2 sgt..
    hehe..terima kasih ayu, ala akceli eija pun baru 1st time tahu ttg cream ni, apa slhnya berkongsi info..:)

    @Mrs. Fiza: terima kasih..
    eija pun kalau ikutkan jarang sgt..ikut mood..kalau tetiba rasa nak joint contest blog..eija joint le..

    ReplyDelete
  10. wah.. byk betoi fungsi produk ni ek.. siap blh utk stretch mark lg.. lps bersalin blh try guna..hihi

    ReplyDelete
  11. @IntaNBerliaN: heheh, itu la masa mula baca ..ohh byk btol kelebihan cream ni rupanya..itu yg terus rasa nak berkongsi info disini..
    cuba jgn x cuba..

    ReplyDelete
  12. tahniah yer.. menang givewayy....
    mesti muka bertambah berseri² lepas ni...

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails