Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, March 8, 2012

Selamat Menunaikan Umrah Buat Ummi & Adik.

As Salam

Hari ni 8 Mac 2012 jam 6.30 pagi my mum dan adik sweetmama yang kedua telah selamat berangkat ke Kota Mekah untuk menunaikan Umrah. Moga perjalanan mereka selamat pergi & balik. ..AMIN.

Mama dah pesan dkt my mum minta dia doakan mama & family bahagia, minta tolong doakan anak2 sweetmama moga jadi anak yg baik dan berjaya di dunia & akhirat. Insyaallah doa Ibu & doa mereka yg berdoa depan Kaabah akan dimakbulkan.AMIN.

p/s: x diduga hari my mum nak pergi ke Mekah, banjir pulak rumah kami. nnti la mama update story ttg rumah my mum yg ditenggelami banjir.

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

9 comments:

  1. dugaan saat nak berangkat ya..semoga perjalanan ibu dan adik sweetmama dipermudahkan untuk menunaikan umrah

    ReplyDelete
  2. Semoga selamat pergi n selamat kembali... n moga doa2 tu dimakbulkan olehNYA

    ReplyDelete
  3. semoga mereka selamat pergi dan kembali.

    eija ni mcm dah terkena badibanjir pula, hari tu banjir masuk dlm kereta. apapun, itu adalah dugaan drpd ALLAH utk eija bersabar ok. jgn stres.

    kemas slow2. harap tiada apa2 yg mendukacitakan.

    ReplyDelete
  4. mgsa banjir juga?? Ya Allah...sabar & kuatkan smgt ye.

    *sgt teringin nak jejakkn kaki ke "sana" :'(

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah dapat jugak tunaikan umrah.. semoga selamat pergi dan kembali ketanah air...

    banjir kat rumah?? mesti jenuhkan nak kemas lagi² kalau yang ade lumpur huhuhuhuhu..... nnt update story yer.. kemas hati²..

    ReplyDelete
  6. ya allah, dasyatnyer..
    abes sume rosak ye..
    tp takpela, mak awak dpt jugak menunaikan umrah..
    semoga semuanya selamat yer..

    ReplyDelete
  7. semoga mereka sihat di Kota Mekah...amin...

    ReplyDelete
  8. moga mak n adik eija selamat menunaikan umrah ye...

    ReplyDelete
  9. @Anamarza: mmg dugaan btol rasanya, Alhamdullillah mereka dah selamat smpai ditanah suci Mekah & dah tahu yg rumah dinaiki air banjir, xpela brg x dpt diselamatkan yg penting merka yg ada dalam rumah selamat..

    @IntaNBerliaN: Insyaallah..AMIN.
    Mereka dah selamat sampai pun ke tanah suci Mekah & insyaallah moga mereka selamat kembali kesini..:)

    @Cha: AMIN..
    Thanks Cha..:)
    Ye la Cha btol2 dugaan rasanye..lepas satu..satu.., tp btol tu cha himkmahnya supaya kita menjadi lebih kuat & sabar...
    kalau ikutkan masa mula2 tgk keadaan dalam rumah rasa mcm mcm mane nak kemas ni teruk sgt keadaaan rumah, tp alhamdullillah berkat sama2 gotong royong adik beradik, ipar duai beransur kemas dah rumah kami, yg penting barang2 dalam rumah kena kuarkan dulu, skrg tinggal dapur & bilik belakang & stor jerk yg blom kemas, yg lainnya hampir kemas..
    minggu ni sesi nak mmbasuh baju & pinggan mangkuk yg byk sgt

    @S.U.R.I.A.T.I: Thanks su..

    *samala teringin juga tapi masih blom berkemampuan lagi

    @Masya: Insyaallah..AMIN.
    yup sesi nak mengeams ni yg sakit..banjir lumpur pulak tu..

    @♥Leily|Ummi Alya Husna♥: Thanks Leily,
    mmg dasyat rasanya kali ni, yg terburuk antara 3 thn sblm ni kena banjir..kali ni mmg xde benda yg dapat diselamatkan..
    Alhamdullillah ummi eija dah selamat pun sampai ke tanah Suci Mekah..

    @Papa Mifz: terima kasih..AMIN.

    @Izan Ishak: terima kasih Izan,
    Alhamdullillah dah selamat pun mereka sampai ke Tanah Suci Mekah, Moga selamat juga mereka kembali ke sini :)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails