Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, March 7, 2012

My New Badminton Racket|Fleet Badminton Racket

As Salam

Sebelum ni sweetmama ada story yg raket badminton kesayangan sweetmama dah bengkok kan di n3 ini.

Sekarang ni sweetmama dah dapat raket yang baru. happynya..baru nak rasmi hari ni setelah 2 minggu beli. Setiap hari rabu mama ada training badminton..main suka2 janji dapat keluarkan peluh.

Kebetulan opismate dok promote raket badminton ni. Ada promosi, harga terbaek katanya..2 batang raket jenama fleet ni siap dengan bag, tali & grip RM199.90. Mama pun grab jerk la.., bila mama bgtau papa, mama nak beli raket badminton, papa cakap beli la lgpun mama dh srnok nak main badminton skrg..lg surprise papa top up RM100..kiranya papa sponser sikit la untuk mama beli raket mama tu..

 My New Badminton Racket | Fleet Badminton Racket |RM199.90

Hero2 sibuk nak main bila nmpk raket badminton ni
tp mmg pun zaquan sejak tau mama dh ada raket baru, hari2 ajak jom main badminton 
masa mula2 tu main dalam rumah pun jadik..

Adik Ziqry yg boleh tahan lasaknya..

orait..nak g main badminton dah..jom kawan2

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

8 comments:

  1. Wahh training badminton kat mana tu? :D hihi

    ReplyDelete
  2. wah.. ni mmg bagus betoi ni.. untung bdn.. siap ada org topup lg..jimat duit..hihii

    ReplyDelete
  3. akak tak pandai main badminton..anak2 je main dgn ayah dorg.bertuah badan ada org topup ye

    ReplyDelete
  4. active ye sweetmama ni..respect! asben su ade belikn raket tenis utk su, dh dekat 2thn kot...sampai la ni tak rasmi2 lg.hahaha

    ReplyDelete
  5. wahh seronoknya... oklah tu main untuk keluarkan peluh jer.. janji ade execisekan...

    ReplyDelete
  6. wah-wah-wah. bestnya mama zaquan ziqry ni. senyum lebar je la tu dpt raket baru. kita senam turun naik tangga je eija. bila nak main badminton ni pun taktaula.

    haaa, lepas ni papa kena cari kod badminton, biar anak-anak layan badminton.

    ReplyDelete
  7. tgk entry eija ni... teringat izan last month pun hubby izan beli raket badminton fleet ni. harganya pun cam lebih kurang juga...

    ReplyDelete
  8. @ADEEYA: ala training kat area tempat kerja ni juga dalam putrajaya juga..
    tukar2 kadang2 Presint 14, Presint 16 atau Presint 18, tp selalunya kami main dkt Prinsint 18..

    @IntaNBerliaN: heheh..alhamdullillah..dapat sokongan asben, sbb asben mmg kaki sukan, so kalau isteri dia suka bersukan mmg dia sokong sgt..
    bab top up tu mmg best, lg best kalau dia yg hadiahkan terus..hik2 tp dh tolong top up pun syukur sgt..:))

    @inazamri: saya pun x pandai main jugak kak,
    main untuk suka2 jerk..

    @S.U.R.I.A.T.I: xde la active sgt pun su, betol2 aktiviti main bandminton jerk eija joint, kalau ikutkan eija ni kaki bangku mane minat sgt sukan2 ni, skrg ni dapat kawan yg kaki sukan, tu yg terjoint & minat..
    oh iye ke..tenis eija langsung x tau main..
    akceli ni eija beli raket badminton ngan kawan eija patutnya dapat beg fleet juga, tp dia bg beg tenis..terima jerk la..

    @Masya: yup btol tu yana, jnji ada gak senaman seminggu sekali..hehe

    @Cha: hehehe..msti la..senyum lebar dapat raket baru lagi2 papa top up sikit untuk raket baru ni..:)
    hahaha..x payah court2 la..guna pagar rumah jerk sbg penghadang..heheh..

    @Izan Ishak: oh iye ke, eija pun x pandai sgt nak memilih /mmbeli raket ni, tp bila kawan dah offer amik jerk la..lg pun kawan yg offer ni mmg jaguh badminton opis..hehehe..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails