Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, July 26, 2012

5 Ramadhan - Last Day Buy 1, Get 1 Free Chicken Foldover!

Salam 6 Ramadhan,

Semalam last day untuk menggunakan coupon Mc'D - Buy 1, Get 1 Free Chicken Foldover, Memandangkan semalam pun gaji dah masuk, so Papa pun teringat akan coupon Mc'D yang dia dah print n buat keputusan nak belanja kami makan Mc'D menggunakan coupon berkenaan.

Kami x berbuka di Mc'D pun, kami bungkus jerk bawa balik makan di rumah family Papa, sorang cuma boleh beli guna 1 coupon jerk, so Papa n Mama sorang satu la beli guna coupon tu tp Papa yg bayar..hihi..TQ Papa..:))

Promosi coupon Mc'D


So inilah hasilnya dapat 4 Chicken Foldover..


 Untuk Zaquan Set Chicken McNuggets, tp Zaquan x sihat, makan pun x lalu..ciannya kat anak Mama..:(


Sampai rumah dah lebih 15 minit waktu berbuka, masa azan magrib masuk untuk waktu berbuka, Mama tengah beratur menunggu Foldover lagi, tp Papa dah selesai dulu..so berbuka dgn minum air coke jerk dulu. Sampai rumah MIL baru makan. Mama mmg makan Chicken Foldover ni semata waktu berbuka petang semalam..hihi.., Papa yg teringin nak makan Foldover ni tp dia makan nasi dulu baru makan Foldover.

Sekarang ni bermula 3 Ramadhan hari tu, lepas berbuka n solat, Papa akan hantar Mama & anak² balik rumah kami, Papa pula bekerja ngan Mak buat tempahan biskut raya, cari duit poket lebih buat belanja raya nanti, selalunya Papa sampai rumah jam 2-3 pagi, itu yg selalunya Papa jd alarm untuk mama masak n bangun bersahur..., Mama masak, Papa pulak sambung tido, pastu pukul 5.15 pagi bangun untuk sahur bersama². 

Hari ni berbuka di rumah MIL seperti biasa..Adeii..hari ni jd penunggu opis lagi, Papa balik lewat lagi la..:(

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

6 comments:

  1. Sdap chiken valdover ni ( bantai le salah eja yer sis ) hik3!!!
    Asyik nasi je kadang jemu gak.. ;D

    ReplyDelete
  2. saya pun beli sebelum puasa ingat nak guna kupon ni sekali hubby kate tak pyh lah beli set jer nak dapat free gelas punyer psl hahahaha... sbb hubby belanja sy ok jer..

    ReplyDelete
  3. sy x rasa lagi chicken foldover ni..

    ReplyDelete
  4. 2hari sblum last bantai foldover juga time buke.. best2. :)

    ReplyDelete
  5. xberpeluang nk g sbb hubby xsk...

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails