Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, July 25, 2012

4 Ramadhan - Lewat Berbuka Puasa

Salam 5 Ramadhan,

Dah menghampiri waktu balik, baru berkesempatan nak update n3. Short N3 jerk. Semalam 4 Ramadhan dah terjadi kes lewat berbuka puasa..huhu,  sbbnya tetiba Mr. Papa ada keje yang perlu diselesaikan, Papa msg bgtau balik lewat sikit, sekali sikit lewatnya tu nak dekat 6.20 petang baru kuar opis, dah la mmg planning nak ajak Papa terjah Pasar Tani beli barang basah sikit. 

Errmm..sudahnya alang² dh lewat, Papa turutkan jugak la teman Mama g Pasar Tani beli barang basah, lepas tu terus pecut balik umah MIL, mcm biasa berbuka disana setiap hari bekerja. nasib baik xde lah lewat sgt tp berbuka minum air dulu la dlm kereta.

Bukan ape, bulan puasa ni semua org bekejar2 balik awal, tetiba bila Mama kena balik lewat, dah xde org kat opis..x selesa pulak rasanye. Hope x terjadi kes Papa kena balik lewat lagi..

Sekian, N3 ringkas Mama...okey nak balik dulu nak menempuh jammed lagi ni. Sorry x sempat BW blog kawan2, 

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails